Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΟΠΑΠ: Νέος Chief Retail Officer ο Ηλίας Κατσαρός

Πρόσοψη του κτηρίου ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ

Στο δυναμικό του ΟΠΑΠ εντάσσεται ο Ηλίας Κατσαρός στη θέση του νέου Chief Retail Officer και ως μέλος της Ανώτερης Διοικητικής Ομάδας, από την 1η Μαρτίου 2022, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Όπως αναφέρει ο ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ -0,13% 15,68, ο Ηλίας Κατσαρός διαθέτει επαγγελματικό υπόβαθρο από διάφορους τομείς, με σταδιοδρομία άνω των 20 ετών, στις Η.Π.Α., την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Έχει εργαστεί σε εταιρείες κατέχοντας υψηλόβαθμους ρόλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο τώρα στον ΟΠΑΠ τη διατήρηση της ισχυρής θέσης του retail δικτύου μας, καθώς και την αξιοποίηση ευκαιριών ανάπτυξης για την εταιρεία και τους συνεργάτες μας, βάσει της επιχειρηματικής στρατηγικής Fast Forward.

«Η Εταιρεία καλωσορίζει τον Ηλία στην ομάδα της και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο ρόλο του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Profile Software: Άνοδο πωλήσεων και υπερδιπλασιασμό της κερδοφορίας το 2021

Κρι Κρι: Επένδυση 6 εκατ. ευρώ για μονάδα παραγωγής βιοαερίου

Autohellas: Αύξηση κύκλου εργασιών 30,5% στα 641,6 εκατ. ευρώ το 2021 – Πρόταση για διπλάσιο μέρισμα 0,46 ευρώ/μετοχή