Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΟΑΚΑ: Αύξηση προϋπολογισμού κατά 65,7 εκ. για την αποκατάσταση του στεγάστρου

Το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε την αύξηση του προϋπολογισμού  για την ενίσχυση των στεγάστρων, τη στατική και λειτουργική τους αποκατάσταση στο ΟΑΚΑ κατά 65,7 εκ. ευρώ.

Εκτιμάται πως ο διαγωνισμός ο οποίος θα περιλαμβάνει την αποκατάσταση του στεγάστρου στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και του στεγάστρου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο.

Στόχος του ΤΑΙΠΕΔ είναι μέχρι τα τέλη του έτους να έχει ανάδοχο και αρχές του 2025 να ξεκινήσουν τα έργα που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το 2026.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του νωρίτερα το ΤΑΙΠΕΔ:

«Η Κυβερνητική Επιτροπή αποφάσισε την αύξηση του προϋπολογισμού κατά 65.690.296,75 ευρώ για την αναβάθμιση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την στατική επάρκεια των στεγάστρων του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου.

Μετά την αναπροσαρμογή, ο προϋπολογισμός του έργου, το οποίο υλοποιείται από τη Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), διαμορφώνεται σε 110.947.648,75 ευρώ.»

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Κρυόβρυση Κοζάνης – Σηκώθηκαν και ενάερια μέσα

Ουκρανία: Η επιχείρηση στο Κουρσκ πρέπει να πείσει τη Ρωσία να αρχίσει δίκαιες συνομιλίες

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Λουτράκι Πέλλας