Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ο Γκουίντο Γκριμάλντι εξελέγη πρόεδρος στην Alis – Οι εταιρείες της έχουν τζίρο 90 δισ. ευρώ

Guido Grimaldi

Guido Grimaldi

Ο Guido Grimaldi, γιος του Εμανουέλε Γκριμάλντι, επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της Alis, της Sustainable Intermodal Logistics Association.

«Αυτές οι εκλογές – δήλωσε – συμπίπτουν με μια πολύ σημαντική μέρα, γιατί γιορτάζουμε τα πρώτα οκτώ χρόνια της ένωσης μας, που κατάφερε επιτέλους να δώσει φωνή στον κλάδο μας και να δώσει ζωή σε μια πραγματική κουλτούρα μεταφορών και logistics».

Στη συνέχεια, ο Γκουίντο Γκριμάλντι πρόσθεσε: «Το γεγονός που θα ήθελα να υπογραμμίσω είναι η απίστευτη και ταχεία ανάπτυξη που βιώσαμε αυτά τα χρόνια.

Σήμερα η Alis αντιπροσωπεύει 2.300 εταιρείες, 320.000 εργαζόμενους και 90 δισεκατομμύρια συνολικό κύκλο εργασιών σε ιταλικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτά τα νούμερα επιτυγχάνονται με σκληρή καθημερινή δουλειά, μεταδίδοντας και λαμβάνοντας εμπιστοσύνη στα μέλη και εστιάζοντας σε μια συμπαγή και με κίνητρα ομάδα και γι’ αυτό ευχαριστώ όλους τους διευθυντές και τους συναδέλφους της Alis».

Διαβάστε επίσης:

Χακάν Φιντάν: Η Τουρκία δεν προσδιορίζει την πολιτική της μέσα από την Ελλάδα

Πώς βλέπει το ΜΜ τον Σαμαρά, ο Κατρίνης, ο Ξενοκώστας και τα ΕΑΣ, τι συμβαίνει με την Euroxx, η οργή και τα ασφαλιστικά μέτρα της Όλγας, η απάντηση Κουνενάκη στον Σοφιανό και ένα hot quiz με τον υπουργό, την φίλη και τον CEO εισηγμένης

Σύνοδος Κορυφής για μεταναστευτικό: Διευκόλυνση, αύξηση και επιτάχυνση των επιστροφών ζητούν οι ηγέτες