• Business

    Ο έλεγχος στην Τρ Αττικής και τι λένε οι τραπεζίτες για το Mega Channel

    Τράπερ


    Με την τράπεζα Αττικής και Mega Channel ασχολείται σήμερα η στήλη Risky Games.  Λογικά θα πρέπει αύριο Τρίτη να διοριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος στην εταιρία.

    Αττικής -Εισαγγελείς 

    mataki mono 1Ουδείς δεν είναι σε θέση να εργαστεί στην Τράπεζα Αττικής καθώς ο έλεγχος από το SSM και την Τράπεζα της Ελλάδος είναι ενδελεχής. Λέγεται ότι έχουν δοθεί πολλά δάνεια με αδιαφανείς διαδικασίες (σε πολλούς κατασκευαστές) που δεν αποκλείεται να επέμβει και η εισαγγελία Διαφθοράς. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Τράπεζα της Ελλάδος και παλαιότερα είχε στείλει πολλές υποθέσεις στους εισαγγελείς.

     

    Mega Channel – τράπεζες 1:

    mataki monoΑύριο η την Τετάρτη αναμένουν οι τράπεζες τις απαντήσεις των βασικών μετόχων του Μega, καθώς αύριο Τρίτη θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Σε αυτό αναμένεται να οριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος καθώς ήδη ο Νίκος Πεφανης έχει παραιτηθεί. Η πλευρά Βαρδινογιάννη δεν φαίνεται να έχει ανοικτούς λογαριασμούς με την πλευρά Ψυχάρη. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, φέρει τον Βαρδινογιάννη να είναι σε αντίθετη τροχιά με τον Μπόμπολα και να είναι αδύνατη η μεταξύ τους συνεννόηση.

    Mega Channel- τραπεζες 2:

    Στην αγορά εξακολουθούν να κυκλοφορούν οι πληροφορίες ότι την ύστατη στιγμή μπορεί να βρεθεί κάποια λύση, αλλά οι κάποιοι τραπεζίτες εμφανίζονται επιφυλακτικοί για τις εξελίξεις και το μέλλον του καναλιού. Επί της ουσίας ουδείς είναι σε θέση να πει το οτιδήποτε αλλά να αναμένουν τις αποφάσεις των βασικών μετόχων … Ερωτηματικό παραμένει πάντως εάν κάποιος έχει τηλεφωνήσει στους κ. Φιλιππόπουλο και Μάρη….



    ΣΧΟΛΙΑ