Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ντόναλντ Τραμπ: Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ λανσάρει ρολόγια κόστους έως 100.000 δολαρίων

Ντόναλντ Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι λανσάρει στην αγορά μία νέα σειρά ρολογιών που πωλούνται έως και 100.000 δολάρια το καθένα.

Σε ανάρτηση στο Truth Social, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ  περιέγραψε τα ρολόγια ως «πραγματικά ξεχωριστά» και πρότεινε ότι «θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο».

Σύμφωνα με το cbsnews.com, τα κατά παραγγελία ρολόγια είναι η πιο πρόσφατη εμπορική προσπάθεια του Τραμπ, ο οποίος έχει παραχωρήσει άδεια χρήσης του ονόματός του για μια σειρά προϊόντων τους τελευταίους μήνες, όπως τα sneakers «Never Surrender High-Tops» προς 499 δολάρια το ζευγάρι μέχρι τα νέα ασημένια νομίσματα «President Donald J. Trump First Edition» που πωλούνται προς 100 δολάρια το καθένα.

Όσον αφορά τα νέα ρολόγια, θα πωλούνται δύο μοντέλα, που ονομάζονται Trump Victory Tourbillon και Fight Fight Fight Watch. Το ρολόι Tourbillon είναι «σχεδόν εξ ολοκλήρου» κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων και περιλαμβάνει 122 διαμάντια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους. Περιλαμβάνει επίσης μηχανισμό tourbillon, που βελτιώνει την ακρίβεια ενός ρολογιού, και έχει τιμή 100.000 δολάρια.

Η “τσουχτερή” τιμή είναι σύμφωνη με το κόστος πολλών ρολογιών με tourbillon, τα οποία συχνά αγγίζουν εξαψήφιο αριθμό και άνω.

Ο ιστότοπος αναφέρει ότι πουλάει μόνο 147 από το μοντέλο Victory Tourbillon, το οποίο έχει σφραγίδα «Swiss made» στην πρόσοψή του. Το ρολόι Fight Fight Fight Fight πωλείται μεταξύ 500 και 800 δολαρίων, ανάλογα με το χρώμα, και είναι επιχρυσωμένο, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Δεν είναι σαφές πού κατασκευάζονται τα ρολόγια ή ο ποιος είναι ο κατασκευαστής τους.

Μια εταιρεία με την επωνυμία TheBestWatchesonEarth LLC, η οποία παραχωρεί άδεια χρήσης του ονόματος του Τραμπ για τα ρολόγια, αναφέρει ως διεύθυνσή της μια σουίτα που βρίσκεται σε ένα κτίριο στο Σέρινταν του Γουαϊόμινγκ, την ίδια διεύθυνση με την εταιρεία που πουλάει τα αθλητικά παπούτσια του Τραμπ αξίας 499 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Σόρος: Σάλος από την κίνηση του να εξαγοράσει 200 ραδιοφωνικούς σταθμούς πριν τις εκλογές

Ο οίκος Rabanne αποκαλύπτει την πιο πολύτιμη τσάντα χειρός του κόσμου

Το Weekend in Tweed επιστρέφει στις Σπέτσες