• Business

    Ντόναλντ Τραμπ: Εισήλθε και πάλι στη λίστα των 500 πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου

    • NewsRoom
    Ο Ντόναλντ Τραμπ υψώνει τη γροθιά του προς τους υποστηρικτές του πριν την απόφαση του δικαστηρίου του Μαγχάταν

    Ο Ντόναλντ Τραμπ (EPA/CJ GUNTHER EPA-EFE/CJ GUNTHER)


    Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στον δείκτη του Bloomberg με τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου για πρώτη φορά από τις 6 Αυγούστου, καθώς η μετοχή της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης του επιχειρηματία αυξάνεται παράλληλα με τις αποδόσεις του στις αγορές πολιτικών στοιχημάτων.

    Η περιουσία του πρώην προέδρου αυξήθηκε την Τρίτη στα 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια, κατατάσσοντάς τον στην 481η θέση της λίστας του Bloomberg Billionaires Index.

    Η Trump Media & Technology Group Corp. στην οποία ανήκει η Truth Social, έχει σχεδόν τριπλασιάσει την αξία της από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενισχύοντας τον πλούτο του εκ νέου υποψήφιου για την αμερικανική προεδρία.

    Η Trump Media διαπραγματεύεται με γνώμονα τα στοιχήματα για την πιθανότητα να γίνει και πάλι ο Τραμπ ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

    Οι αποδόσεις για όσους ποντάρουν ότι θα κερδίσει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου έχουν εκτοξευθεί τις τελευταίες εβδομάδες στις ιστοσελίδες στοιχημάτων Polymarket και PredictIt.

    Η καθαρή αξία της περιουσίας του Τραμπ είναι η υψηλότερη που έχει καταγραφεί από τις 22 Ιουλίου, την επομένη της αποχώρησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα, γεγονός που οδήγησε στην ανάδειξη της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις ως υποψήφιας των Δημοκρατικών.

    Διαβάστε ακόμη:

    ΗΠΑ-Εκλογές: Θρίλερ με οριακό προβάδισμα Χάρις έναντι του Τραμπ, 46% προς 43% (Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos)

    McDonald’s: Η «βάρδια» του Τράμπ στην Πενσυλβάνια και ο «πόλεμος» για τις τιμές – Πώς σχολιάζει η εταιρεία

    ΗΠΑ: Οι «Πέντε του Σέντραλ Παρκ» προσέφυγαν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ για ψευδείς δηλώσεις που έκανε σε βάρος τους



    ΣΧΟΛΙΑ