Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Novo Nordisk: Νέα φωτιά σε κτίριο γραφείων της εταιρείας στην Κοπεγχάγη (upd)

Novo Nordisk

Novo Nordisk

Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε κτίριο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας Novo Nordisk της Δανίας, ανακοίνωσε ο φαρμακευτικός κολοσσός.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στην οροφή κτιρίου γραφείων που ενοικιάζει η Novo Nordisk στο Κροχσοβάι, στο(προάστιο) Μπάουσβαρντ”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας προσθέτοντας ότι το εν λόγω κτίριο δεν είναι αυτό που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού.

“Η πυροσβεστική και η αστυνομία βρίσκονται στο σημείο και η φωτιά είναι τώρα υπό έλεγχο”, πρόσθεσε η Novo.

Η τοπική αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση που έλαβε για φωτιά στο Κροχσοβάι, στο Μπάουσβαρντ, σχεδόν 13 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η αστυνομία της Κοπεγχάγης με ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.

Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Alpha, ETE, Eλλάκτωρ και ΔΕΗ βάζουν την αγορά στις ράγες επιστροφής προς τις 1.500 μονάδες – Άνοδος κλειδί για την ΤΕΝΕΡΓ ενόψει γενικής συνέλευσης

Δημοσκόπηση Metron Analysis: To 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ θέλουν ενιαίο κεντροαριστερό κόμμα

Lamda Development: Στην ΜΕTKA η κατασκευή του Riviera Galleria