• Business

    Novibet: Giant Heart πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα, για τον αθλητισμό!

    • NewsRoom
    Novibet Giant Heart


    Giant Heart πρωτοβουλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα

    Διευρυμένο πρόγραμμα ανάπλασης και αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων υλοποιεί η Novibet μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart, δημιουργώντας εστίες άθλησης για μικρούς και μεγάλους, με στόχο να προωθηθεί η αξία του αθλητισμού στις τοπικές κοινωνίες.

    Η εταιρεία στο πλαίσιο δράσεων του Giant Heart, πρόσφατα ανακαίνισε πλήρως τα δυο υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ στον ιστορικό χώρο του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών «Ι. Φωκιανός». Τα συγκεκριμένα γήπεδα που βρίσκονται ανάμεσα στο Ζάππειο και το Καλλιμάρμαρο, έχουν ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, αποτελούν τοπόσημο για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Η ανάπλαση έγινε με σεβασμό στην ιστορικότητα του χώρου, με τρόπο που εντάσσει αρμονικά τα δύο γήπεδα στο ευρύτερο σύνολο των εγκαταστάσεων του Γυμναστηρίου, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες άθλησης και ψυχαγωγίας των δημοτών αλλά και των χιλιάδων μηνιαίων επισκεπτών.

    Η Novibet από το 2021 στο πλάνο αναβάθμισής της, ήδη έχει υλοποιήσει δεκατρία γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις, τα οποία έχουν παραδοθεί σε τοπικές κοινωνίες, στις εξής περιοχές ανά την Ελλάδα: Αμπελόκηπους, Πετράλωνα, Κάλυμνο, Αιδηψό, Πειραιά, Νέο Ηράκλειο, Μοσχάτο και Σέρρες.

    Ανακαίνιση γηπέδου από το Giant Heart της Novibet

    Ανακαίνιση γηπέδου μπάσκετ από το Giant Heart της Novibet

    Προτάσεις πολιτών, οι ανακαινίσεις των γηπέδων σε όλη τη χώρα

    Η Novibet στο πλαίσιο του Giant Heart καλεί όλους τους πολίτες, να στείλουν το δικό τους μήνυμα και να προτείνουν την επόμενη δράση στο giantheart.gr. Άλλωστε τα δεκατρία γήπεδα που έχουν ήδη ανακαινιστεί έχουν επιλεχθεί από τις εισηγήσεις πολιτών. Αυτές οι προτάσεις είναι οι ιστορίες από γενιές που έχουν φιλοξενήσει φιλικά παιχνίδια συμμαθητών, γηπέδων που έχουν δει τα πρώτα καλάθια και τα πρώτα σουτ μικρών, ανερχόμενων αθλητών.

    Το όραμα της πρωτοβουλίας του Giant Heart είναι περισσότεροι νέοι να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην άθληση…ώστε να παίζουν με την καρδιά τους! Δεν είναι τυχαίο το art installation ‘PLAY WITH YOUR HEART’ που έχει τοποθετηθεί στα δύο γήπεδα Giant Heart των Αμπελοκήπων, δεσπόζοντας επιβλητικά επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, υπενθυμίζοντας ότι το θέμα είναι να παίζεις ομαδικά και με την καρδιά σου!

    Ανακαίνιση γηπέδου από το Giant Heart της Novibet

    Διαβάστε επίσης:

    Novibet: Ο απόλυτος rising star του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννης Κωνσταντέλιας έρχεται στο Giant Heart



    ΣΧΟΛΙΑ