Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Novibet: Επενδύοντας στους ανθρώπους

H Novibet, με ηγετική παρουσία στον τομέα του GameTech σε 10 χώρες και διπλάσιο δυναμικό το 2023 θέτει ως προτεραιότητα τη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση των ανθρώπων της. Παράλληλα στηρίζει τα στελέχη της να εξελίσσονται και να καινοτομούν ενώ αποχαιρετά το 2023 και καλωσορίζει το 2024, έχοντας κατακτήσει μεγάλα milestones στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Σε μια δυναμική φάση για τη Novibet, η εταιρεία έχει επεκταθεί παγκοσμίως με γραφεία σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Μάλτα και Βραζιλία), ενώ ο αριθμός των εργαζομένων έχει ξεπεράσει τους 850. Παράλληλα, η Novibet έχει γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στον αναπτυσσόμενο κλάδο της τεχνολογίας. Μόνο το 2023, η εταιρεία λάβει πάνω από 46,000 βιογραφικά, με συνολικά 481 νέες προσλήψεις κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς!

Ταυτόχρονα η Novibet έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται και από τις 4,000+ συνεντεύξεις που διεξήχθησαν για νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, έγιναν 90 εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών, προσφέροντας συνεχείς ευκαιρίες εξέλιξης για τους εργαζομένους της . Η ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Novibet στην αγορά προκύπτει όχι μόνο από τα αριθμητικά δεδομένα, την αύξηση προσωπικού και την επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές αλλά από την στρατηγική επένδυση στους ανθρώπους της.

Προσφέροντας περισσότερες από 100 νέες θέσεις εργασίας τον μήνα, το Human Resources τμήμα αναλαμβάνει και υλοποιεί καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς πρωτοβουλίες και ημερίδες με οργανισμούς όπως το ThinkBiz και το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να ακουστούν αλλά και να ενισχυθεί η διασύνδεση μεταξύ των πανεπιστημίων και της αγοράς εργασίας.

Με πάνω από 100 νέες θέσεις εργασίας κάθε μήνα, το τμήμα Human Resources διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της Novibet. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αναλαμβάνει και υλοποιεί πρωτοβουλίες σε συνεργασία με οργανισμούς όπως το ThinkBiz και το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με στελέχη της αγοράς και ταυτόχρονα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πανεπιστημίων και αγοράς εργασίας.

Μάθε περισσότερα για τη Novibet και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει:

Website
Instagram
LinkedIn

Διαβάστε επίσης:
Μέρισμα έως 350 εκατ. ευρώ προετοιμάζεται να διανείμει η Eurobank

European Super League: Δικαίωση από την ΕΕ, αλλάζουν όλα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Τι ετοιμάζει η κοινοπραξία

Alpha Trust: Ανασυγκρότηση ΔΣ μετά την παραίτηση του Ιωσήφ Παπαδογιάννη