Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Noval Property: Νέος Οικονομικός Διευθυντής ο Δημήτρης Παναγή

Παναγιώτης Καπετανάκος, CEO της Noval Property

Παναγιώτης Καπετανάκος, CEO της Noval Property

Τον Δημήτρη Παναγή αποφάσισε να ορίσει ως νέο Οικονομικό Διευθυντή της Noval Property το ΔΣ της εταιρείας.

Η Αικατερίνη Απέργη, η οποία μέχρι σήμερα υπηρετούσε ως Οικονομική Διευθύντρια, παραμένει εκτελεστικό μέλος του ΔΣ ενώ παράλληλα αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου διοίκησης της εταιρείας.

Η ανακοίνωση της Noval:

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2 παρ. 2 περίπτωση (ε) της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του της 26.08.2024, όρισε, ως νέο Οικονομικό Διευθυντή της Εταιρείας, τον Δημήτρη Παναγή του Γεωργίου, με ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων του την 26.08.2024, σε αντικατάσταση της Αικατερίνης Απέργη του Κωνσταντίνου.

Ο Δημήτρης Παναγή διαθέτει πάνω από είκοσι δύο (22) χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των επενδύσεων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας σε Ελλάδα, Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Η Αικατερίνη Απέργη παραμένει Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και παράλληλα αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου Διοίκησης της Εταιρείας.

Διαβάστε επίσης

Πού φτάνουν οι ετήσιες αποδοχές των εργαζόμενων σε 62 εισηγμένες εταιρείες και τράπεζες

Noval: Πιστοποίηση LEED Gold για το σύγχρονο κτήριο logistics στη Μάνδρα Αττικής

Πότε θα φτάσει σε χαρτοφυλάκιο αξίας 1 δισ. η Noval Property