Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Noval: Πιστοποίηση LEED Gold για το σύγχρονο κτήριο logistics στη Μάνδρα Αττικής

Παναγιώτης Καπετανάκος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Noval Property

Παναγιώτης Καπετανάκος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Noval Property

Μια νέα διάκριση έλαβε η Noval Property καθώς το σύγχρονο κτήριο logistics στη Μάνδρα Αττικής έλαβε περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED Gold.

Η ανακοίνωση της Noval: 

Η Noval Property, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και την ανάπτυξη σύγχρονων έργων υψηλής ενεργειακής απόδοσης, έλαβε τη διεθνώς αναγνωρισμένη περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED σε επίπεδο Gold για το νέο κτήριο logistics στη Μάνδρα Αττικής.

Το ακίνητο, συνολικής δομημένης επιφάνειας 9.830 τ.μ., το οποίο είχε πλήρως εκμισθωθεί πριν ακόμη την έναρξη κατασκευής του, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με γνώμονα τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την παροχή ενός υγιούς και παραγωγικού χώρου εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη, το 25% του χαρτοφυλακίου της Noval Property αποτελείται από πιστοποιημένα κατά LEED ή BREEAM κτήρια. Η επίτευξη μιας ακόμη πιστοποίησης αποδεικνύει τη σταθερή προσήλωση της εταιρείας σε επενδύσεις που δημιουργούν αξία μέσω της ανάπτυξης περιβαλλοντικά βιώσιμων επαγγελματικών ακινήτων, υψηλών προδιαγραφών, που συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα.

Διαβάστε επίσης

Airbnb: Πώς σχεδιάζει να «χτυπήσει» τους πελάτες που παραδοσιακά προτιμούν τα ξενοδοχεία

Eurobank: Στα 732 εκατ. ευρώ τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο – Αναθεωρεί τους στόχους για το έτος

Alpha Bank: Οι Έλληνες εργάζονται σε δουλειές με πλεόνασμα δεξιοτήτων και χαμηλότερους μισθούς