ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος: Δεσμεύει τους λογαριασμούς του Νίκου Κοκλώνη για απάτες άνω των 22 εκατ. και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
Όταν το επιχειρηματικό «ιστορικό» περιέχει και… ατυχίες που φτάνουν μέχρι και την πτώχευση, δεν είναι μεμπτό. Αντιθέτως, το «μότο» που κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρει ότι μια επιχειρηματική αποτυχία δεν είναι «ταμπού».
Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του γνωστού τηλεπαρουσιαστή- παραγωγού Νίκου Κοκλώνη, που έφτασε να διαθέτει γραφεία ακόμα και στις μεγαλουπόλεις της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.
Πριν γίνει τηλεοπτικά διάσημος, στο ελληνικό προσκήνιο είχε βρεθεί πριν σχεδόν 10 χρόνια, όταν κατέρρευσε ο ταξιδιωτικός κολοσσός που είχε δημιουργήσει το 2009, την Air Fast Tickets και έβαλε «λουκέτο» το 2016.
Μια κατάρρευση που προκάλεσε «κρότο», ωστόσο δεν στάθηκε εμπόδιο στον Νίκο Κοκλώνη να αναγεννηθεί επαγγελματικά και επιχειρηματικά.
Μέσα σε ελάχιστα χρόνια κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή των εγχώριων media, με τηλεοπτικές παραγωγές που σημείωναν αξιοζήλευτα ποσοστά τηλεθέασης για πολλά κανάλια.
Η απογείωση και η…. πτώση από την Αρχή για το Ξέπλυμα
Μετά την Air Fast Tickets, ο Νίκος Κοκλώνης εισήλθε στην ελληνική TV με μια ταξιδιωτική εκπομπή, με την οποία γυρνούσε όλο τον κόσμο με συντροφιά Έλληνες celebrities.
Ήταν ο «δρόμος» για να μπει ενεργά στην ελληνική τηλεόραση, δημιουργώντας μια εταιρεία παραγωγής, η οποία συμμετείχε αρχικά σε τηλεοπτικά projects και εσχάτως αναλάμβανε την υλοποίησή τους, με αποκορύφωμα το δικό του τηλεοπτικό σόου.
Όλα αυτά μέχρι πριν λίγα 24ωρα, όταν έσκασε η «βόμβα» από την Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος, με τον επικεφαλής της Χαράλαμπο Βουρλιώτη να στέλνει στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Χρήστο Μπαρδάκη το πόρισμά του σχετικά με απάτες κατά του Δημοσίου ύψους 22 εκατ. ευρώ.
Πλέον είναι το μεγάλο στοίχημα για τον κ. Μπαρδάκη και την ομάδα του να κυνηγήσει τον Νικο Κοκλώνη…
Μάλιστα δεσμεύτηκαν και οι λογαριασμοί του.
Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος άρχισε να έρευνα την επαγγελματική δραστηριότητα του τηλεοπτικού παραγωγού μετά από πληροφορίες για εικονικές εταιρείες, με έδρα το εξωτερικό και εκπροσώπους «αχυρανθρώπους», που χρησιμοποιούνται για απάτες, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Οι ελεγκτές έψαξαν εταιρείες συνδεόμενες με τον τηλεπαρουσιαστή, εντόπισαν τους νόμιμους εκπροσώπους τους, αναζήτησαν τους τρόπους που πληρώνονται οι εργαζόμενοι του, άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς του Νίκου Κοκλώνη, των εκπροσώπων και των εταιρειών.
Τα πρώτα ευρήματα “χτύπησαν καμπανάκι”. Νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας-φάντασμα φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει πλαστό διαβατήριο για να αναλάβει την κομβική θέση.
Άλλος εμφανιζόμενος ως στενός συνεργάτης του Ν.Κοκλώνη φέρεται να βρίσκεται στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.
Μέσα σε περισσότερες από 80 σελίδες , ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης περιγράφει τα ευρήματα από την έρευνα της υπηρεσίας του και στέλνει το φάκελο στον Οικονομικό Εισαγγελέα για τις δικές του ενέργειες.
Απάτη (και φορολογική) σε βάρος του Δημοσίου και ασφαλιστικών ταμείων ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με φερόμενο αρχηγό τον Νίκο Κοκλώνη είναι οι κακουργηματικές πράξεις, για τις οποίες, κατά το πόρισμα, προέκυψαν υπόνοιες διάπραξης τους.
Και το ερώτημα που γεννάται είναι ότι πρόκειται για έναν επιτυχημένο τηλεοπτικό παραγωγό που τον χτυπούν (για άγνωστους λόγους) ή για έναν ταλαντούχο (;) επιχειρηματία που έχει αποτύχει;
Ας τα δούμε όλα, με τη βοήθεια των αριθμών, των επίσημων δηλώσεων, αλλά και των στοιχείων των εταιρειών του.
Το πόρισμα «φωτιά»
Στο πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα (90 σελίδων) περιγράφονται αδικήματα, όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με φερόμενο αρχηγό τον γνωστό παρουσιαστή, ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος και απάτη κατά του Δημοσίου και ασφαλιστικών φορέων και καταλήγει σε εντολή για δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των εταιριών του αλλά και άνω των 5 στενών συνεργατών του.
Στο στόχαστρο βρίσκεται το «στήσιμο» εικονικών – «μαϊμού» εταιριών στο εξωτερικό, κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που με βάση πληροφορίες αφορά 15-16 εταιρίες!
Σύμφωνα με το πολυσέλιδο πόρισμα που υπογράφει ο επικεφαλής της Αρχής , αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ε.τ, Χαρ. Βουρλιώτης, ο παραγωγός φέρεται να είχε στήσει τις εικονικές εταιρίες, ώστε να εμφανίζει ως συμβεβλημένους με αυτές τους συνεργάτες του και εργαζόμενους του.
Με αυτό τον τρόπο δεν κατέβαλλε, όπως λέει το πόρισμα, ούτε φόρους, ούτε ασφαλιστικές εισφορές, ενώ παράλληλα μετάφερε μαύρο χρήμα το οποίο και τελικώς – κατά την Αρχή- ξέπλενε στην Ελλάδα.
Δεν κατέβαλε επίσης ΦΠΑ, τον οποίο όμως εισέπραττε, επισημαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές. Το (τυχόν) αδίκημα δεν αφορά εν μέρει και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού μέρος της «δράσης του» έγινε σε ευρωπαϊκές χώρες.
Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη
Και κάπου εδώ έρχεται η δημόσια απάντηση του γνωστού παρουσιαστή – παραγωγού στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με την οποία διευκρινίζει, μεταξύ άλλων:
«Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες, έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους.
Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσεις μου, έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα ανά τον κόσμο χωρίς ποτέ να μου καταλογιστεί οτιδήποτε παράνομο…
Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια αφορούν τηλεοπτικές παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που μεταδίδονται από όλους σχεδόν τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς.
Οι τηλεοπτικές παραγωγές των επιχειρήσεών μου είναι διαθέσιμες σε όλους μέσω των σταθμών.
Οι δαπάνες και οι πληρωμές είναι διαφανείς και προσβάσιμες σε όλους και αφορούν δημοσιογράφους και προμηθευτές καθώς και λοιπές εταιρικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει διαπιστωθεί σε πέντε τουλάχιστον οικονομικούς ελέγχους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.
Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το πόθεν έσχες μου, στο οποίο απεικονίζονται πλήρως οι πηγές των εισοδημάτων μου ανά τον κόσμο.
Αποτελεί πάγια αρχή των εταιρειών μου και εμού να συνεργαζόμαστε και να διευκολύνουμε τις αρχές στην άσκηση του έργου τους. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον όποτε χρειαστεί»
Οι εταιρείες του Νίκου Κοκλώνη
Ως μητρική εταιρεία παρουσιάζεται η «KOKLONIS GROUP OF COMPANIES» που ιδρύθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 2015 με έδρα το Ουίλμινγκτον που είναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη πόλη στην αμερικανική πολιτεία Ντέλαγουερ, ενώ παρουσιάζεται και ένα υποκατάστημα στη Νέα Υόρκη με ημερομηνία ίδρυσης στις 12 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους.
Σχεδόν δυο χρόνια αργότερα στις 15 Φεβρουαρίου του 2017 ιδρύθηκε η εταιρεία «KOKLONIS MEDIA ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ενώ σύμφωνα με το ΓΕΜΗ, πέραν της νεοσύστατης Barkingwell Progress υπάρχουν και οι εταιρείες Barkingwell Media ΑΕ και Barkingwell Staff Μονοπρόσωπη ΙΚΕ. Στην πράξη, στις 29/04/2021 καταχωρίσθηκε στο Γ.Ε.ΜΗ. η μετατροπή της Ι.Κ.Ε. «Barkingwell Media Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία», σε Ανώνυμη Εταιρία (Α.Ε.) με την επωνυμία: «Barkingwell Media Α.Ε» και με διακριτικό τίτλο Barkingwell Media», με διαχειριστή το Νίκο Κοκλώνη έως τις 18 Μαΐου του 2026.
Η εταιρεία Barkingwell Staff Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με ΚΑΔ Δραστηριότητες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, παρουσιάζεται να έχει διαχειριστή τον κ. Ιωάννη Καγιούλη και έδρα την Παιανία Αττικής.
Οι εταιρείες λογισμικού και… τεχνολογίας
Πέραν από τις παραπάνω εταιρείες όμως, το όνομα του Νίκου Κοκλώνη εμφανίζεται και σε άλλες εταιρείες, όπως στην «DEALBER ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με έτος ίδρυσης στις 3 Αυγούστου 2015 και έδρα την Καλλιθέα Αττικής.
Στον τελευταίο ισολογισμό που εμφανίζει για το έτος 2016, παρουσιάζεται κύκλος εργασιών 109.921,18 ευρώ και ζημίες μετά φόρων 49.983,49 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη εταιρεία είχε εμπλακεί το 2016 στο σκάνδαλο με τη μη παράδοση κινητών τηλεφώνων, τα οποία πωλούνται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Διαχειριστής εμφανίζεται ο κ. META ARMANDO KIERSTO, ο οποίος όμως είναι διαχειριστής και σε άλλες εταιρείες που υπάρχει το όνομα του Νίκου Κοκλώνη.
Όπως στην εταιρεία «EASY STARTER ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ» που το 2016 παρουσίασε κύκλο εργασιών πάνω από μισό εκατ. ευρώ και ζημίες ύψους 80.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί ζημίες το 2015 ύψους σχεδόν 69.000 ευρώ.
Στις 3 Αυγούστου του 2015 ιδρύεται και μια ακόμα εταιρεία με διαχειριστή και πάλι τον META ARMANDO KIERSTO. Πρόκειται για την εταιρεία «ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕΔΟΥΣΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ», ωστόσο στις τελευταίες οικονομικές καταστάσεις που έχουν δημοσιευθεί στο ΓΕΜΗ για το έτος 2016, ως διαχειριστής υπογράφει ο Νίκος Κοκλώνης.
Η αίτηση στον Αναπτυξιακό
Σε επιχειρηματικό επίπεδο ξεκίνησε ένας τεράστιος σάλος στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, αναφορικά με την εταιρεία Barkingwell Progress, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο τότε, ότι πήρε το «πράσινο φως», για την ένταξή της στον Αναπτυξιακό νόμο για επενδυτικό σχέδιο επιλέξιμου κόστους σχεδόν 10 εκατ. ευρώ, με την εταιρεία να διαθέτει μετοχικό κεφάλαιο 4.000 ευρώ.
Τότε, σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε πως «για να λάβει η εταιρεία ενίσχυση από το κράτος, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος, θα πρέπει να υλοποιήσει το επιχειρηματικό της σχέδιο, που σημαίνει να κάνει επένδυση περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, χρησιμοποιώντας ίδια μέσα και κεφάλαια. Δηλαδή δικά της χρήματα, όχι χρήματα του κράτους.
Η ενίσχυση που θα πάρει πίσω είναι περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ και όχι 10 εκατομμύρια, όπως γράφτηκε.
Και την ενίσχυση αυτή, θα την πάρει μόνο εφόσον η εταιρεία υλοποιήσει την επένδυση».
Αυτό επιβεβαιώνεται και από την απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης, που αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η εταιρεία «BARKINGWELL PROGRESS» συμφερόντων του κυρίου Κοκλώνη ουδέποτε έλαβε έγκριση επιχορήγησης 9.935.712,09 ευρώ, ουδέποτε προσπάθησε να τα εκταμιεύσει ούτε και θα μπορούσε, αλλά θα μπορούσε να πάρει στο μέλλον μετά από χρόνια, 2 εκατομμύρια, εάν και εφόσον είχε ολοκληρώσει την επένδυση των 9.935.712,09 και εφόσον πιστοποιείτο ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα».
Η ΑΜΚ της Barkingwell Media ΑΕ
Η Barkingwell Media ΑΕ προχώρησε σε νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των 1.852.670 ευρώ, κατόπιν απόφασης της έκτακτης αυτόκλητης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας στις 24 Νοεμβρίου 2022.
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καταβλήθηκε με τραπεζικές καταθέσεις και πιστοποιήθηκε από το ΓΕΜΗ. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 7.056.670 ευρώ, διαιρούμενο σε 7.056.670 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ έκταση.
Παράλληλα, με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η ΓΣ των μετόχων συζήτησε και αποφάσισε την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας για το 2023 και ειδικότερα στους τομείς της μυθοπλασίας, των ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και του κινηματογράφου. Επιπλέον, αποφασίστηκε η δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στην Κάντζα Παιανίας.
Οι «ανοιχτές» υποθέσεις
Η αρχή όλων έγινε από την πτώχευση της Air Fast Tickets, που έφτασε να διαθέτει 5 εκατ. πελάτες, τζίρο 30 εκατ. ευρώ, γραφεία σε Λονδίνο και Ν.Υόρκη. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως εκείνη την περίοδο έβγαλε σχεδόν 5 εκατ. ευρώ τη μέρα. Ώσπου ήρθε η κατάρρευση της εταιρείας.
Ωστόσο, το όνομα του Νίκου Κοκλώνη έχει παρουσιαστεί και σε άλλες υποθέσεις, που έχουν απασχολήσει τη δημοσιότητα. Όπως η υπόθεση της συμμετοχής του (; ) σε πυραμίδα Ponzi στην Ινδία.
Το όνομά του ακούστηκε ξανά το 2017 για την ηλεκτρονική πλατφόρμα Dealber». Η Dealber προσέφερε κουπόνια και εκπτώσεις σε σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, από ακριβά κινητά τηλέφωνα μέχρι αεροπορικά εισιτήρια και πακέτα διακοπών.
Ωστόσο, ήρθε η ΓΓ Εμπορίου να βάλει πρόστιμο 60.000 ευρώ «στην εταιρεία “DEALBER I.K.E.“, που εδρεύει στην Καλλιθέα, για παραβίαση των διατάξεων περί Προστασίας Καταναλωτή και ειδικότερα αυτών που διέπουν τις συναλλαγές από απόσταση και τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και σχετικά με τη διάθεση καταναλωτικών προϊόντων στην αγορά».
Ωστόσο, ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης εκείνη την περίοδο έλεγε πως είχε φύγει από διαχειριστής της.
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, τα διαθέσιμα στοιχεία στο ΓΕΜΗ σταματούν το 2016, συνεπώς μόνο ένας έλεγχος μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του γνωστού παραγωγού.
Το 2019 οι Times της Ινδίας είχαν συνδέσει τον Νίκο Κοκλώνη, μέσω των εταιρειών του, με απάτη τύπου “πυραμίδας”. Ωστόσο, μέσω των δικηγόρων του είχε διαψεύσει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση με επενδυτικά σχήματα τύπου “πυραμίδας” (Ponzi). Την ίδια περίοδο είχε υποστηρίξει (μέσω των δικηγόρων του) πως η εταιρεία η οποία αναφέρεται στο ρεπορτάζ των Times της Ινδίας- και συγκεκριμένα η Drego Consultants Pvt Ltd- δεν έχει σχέση με την εταιρεία Drego Consultants Private Limited, καθώς η τελευταία συστάθηκε το 2000 και όχι το το 2018 όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Πολύ πρόσφατα όμως, όντως ένας από τους πλέον γνωστούς παρουσιαστές και παραγωγούς της ελληνικής τηλεόρασης, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τελωνειακούς της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για παράνομη κατοχή 30.000 ευρώ, προερχόμενος από το Ντουμπάι, όταν το όριο είναι στα 10.000 ευρώ, εκτός αν τα χρήματα έχουν δηλωθεί στο τελωνείο, συνοδευόμενο από τα απαιτούμενα παραστατικά.
Τα «καυτά» ερωτήματα
- Για να συντάξει ένα τέτοιο πόρισμα η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον κάποιες ενδείξεις. Γι’ αυτό η υπόθεση εστάλη στον εισαγγελέα, ώστε να αναζητηθούν τυχόν αποδείξεις… Με βάση αυτό, θα πρέπει να γίνει έλεγχος στις εταιρείες που συμμετέχει ο κ. Κοκλώνης, ειδάλλως πως θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση;
- Στον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό, η ελεγκτική εταιρεία ανέφερε στην έκθεσή της: «το σύνολο των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων της Εταιρείας υπερβαίνουν το σύνολο των κυκλοφορούντων στοιχείων του ενεργητικού κατά ποσό € 1.196 χιλ. Οι παραπάνω συνθήκες υποδηλώνουν την ύπαρξη ουσιώδους αβεβαιότητας σχετικής με την απρόσκοπτη συνέχιση της δραστηριότητας της Εταιρείας». Κι αυτό γιατί στις οικονομικές καταστάσεις φαίνεται πως οι οφειλές διατηρούνται στα… ύψη, με αποτέλεσμα να εκφράζονται απορίες για τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Για την ακρίβεια ποιος καλύπτει τις ζημίες; Η Barkingwell Media A.E. μάλιστα φαίνεται πως το 2020 είχε αρνητικά ίδια κεφάλαια πάνω από 100.000 ευρώ και το 2019 πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.
- Τον περασμένο Δεκέμβριο η Barkingwell Media A.E. προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ωστόσο, όπως έχει παραδεχθεί δημόσιο και ο ίδιος ο επιχειρηματίας – παρουσιαστής, διέθετε μετοχικό κεφάλαιο 5,2 εκατομμύρια ευρώ. Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα από που βρέθηκαν αυτά τα εκατομμύρια για την αύξηση κεφαλαίου; Ένα ερώτημα που έχουμε θέσει ξανά στα τέλη Νοεμβρίου, (Κοκλώνης: Τα 3+1 «καυτά» ερωτήματα για την επένδυση που κάνει), αλλά ουδέποτε πήραμε απάντηση ούτε στο εξώδικο που εστάλη στο mononews. (Το Εξώδικο Ν. Κοκλώνη στο mononews – Η απάντησή μας)
- Έχει υποβληθεί δήλωση πόθεν έσχες ώστε να φανεί αν καλύπτονται αυτά τα χρήματα και από ποιες πηγές;
Διαβάστε επίσης
Νίκος Κοκλώνης: Τι απαντά για τις κατηγορίες για απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οικογένεια Γεωργούδη: Οι ελαιοπαραγωγοί από το Πήλιο που κατακτούν τον… Parthenon της παγκόσμιας αγοράς ελιάς
- Τι φέρνει το νέο νομοσχέδιο για τα μέλη ΔΣ των εταιρειών: Οι ποσοστώσεις και η δυσκολία εξεύρεσης κατάλληλων στελεχών
- Εφιαλτικά τα σενάρια για την ελληνική ακτοπλοΐα – Η κυβέρνηση αναζητά λύσεις για να μην εκτοξευτούν τα εισιτήρια
- Στον «αέρα» το Mega News, έρχεται το Athletico, γιατί δεν πουλάει ο Ιβάν, νέες συνεργασίες για Κοκλώνη και 2 δημοσιογράφοι γίνονται… ηθοποιοί