• Business

    Οριστικό: Η Cyprus Bank πουλάει την Επενδυτική Τράπεζα


    Διαγωνισμό για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την πώληση των συμμετοχών της Λαϊκής στο μετοχικό κεφάλαιο της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, της CPB Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. και της Laiki Factors and Forfeiters S.A. ανακοίνωσε η Λαϊκή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Cyprus Popular Bank, στο πλαίσιο των επιβληθέντων μέτρων εξυγίανσης κατά τη νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας και υπό την εποπτεία της Αρχής Εξυγίανσης, καλεί ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό για την ανάθεση σύμβασης με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την πώληση των συμμετοχών της Λαϊκής στο μετοχικό κεφάλαιο της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, της CPB Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. και της Laiki Factors and Forfeiters S.A.

    Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να λάβουν τα έγγραφα του διαγωνισμού μέχρι και τις 16/6/2017 από τα γραφεία της CPB, 154 λεωφ. Λεμεσού, 2025 Λευκωσία, Κύπρος ή μέσω email απευθυνόμενοι στο [email protected].

    Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να απευθύνονται προς τον ειδικό διαχειριστή της CPB και να αποστέλλονται στην εγγεγραμμένη διεύθυνση της, το αργότερο μέχρι την ώρα 15:00 στις 30/6/2017, σύμφωνα με τους όρους που περιέχονται στα έγγραφα του διαγωνισμού.



    ΣΧΟΛΙΑ