• Business

    Eurobank: Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ ο Wade Sebastian Burton

    Eurobank


    Την παραίτηση του Wade Sebastian Burton, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ανακοίνωσε η Eurobank, η οποία ευχαριστεί το πρώην στέλεχος της για τις υπηρεσίες του στον Όμιλο.

    Ο κ. Burton, υπέβαλε την παραίτησή του για επαγγελματικούς λόγους, αναφέρει η Eurobank, η οποία τέθηκε σε ισχύς από τις 5 Απριλίου του 2017 (η θητεία του έληγε κανονικά το 2018) .

    O κ. Wade Sebastian Burton είναι ανώτατο διοικητικό στέλεχος (Managing Director), Διαχειριστής Χαρτοφυλακίου και μέλος της Eπιτροπής Επενδύσεων της Hamblin Watsa Investment Counsel, μιας 100% θυγατρικής της Fairfax Financial Holdings Limited, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων. Έχει επίσης διατελέσει Chief Investment Officer και διαχειριστής κεφαλαίων (fund manager) στην Atlas Financial Group, μια υπεράκτια εταιρεία κεφαλαίων και ως Account Manager την Εμπορική Διεύθυνση Χορηγήσεων της καναδικής Western Bank. Είναι Chartered Financial Analyst και κατέχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο.

    Ο κ. Burton έχει διατελέσει μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια και επιτροπές πιστοδοτήσεων εισηγμένων και μη εταιριών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΒΖ: Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι σχεδιάζει ο Δημήτρης Μαζαράκης για τον ασφαλιστικό κλάδο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικονομικός εισαγγελέας: Στη Χάγη για τα Panama papers και αίτημα στην Εισαγγελία του Παναμά για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

     



    ΣΧΟΛΙΑ