• Business

    Deutsche Bank: Ετοιμάζει εσωτερικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

    Deutsche Bank

    Deutsche Bank


    Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο εσωτερικό της Deutsche Bank, καθώς, πέρα από την ριζική αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της σε διεθνές επίπεδο για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 18 μηνών, αποφάσισε να προχωρήσει και στην αναδιάρθρωση περισσότερων στελεχών της, ενώ παράλληλα αναζητά νέο οικονομικό διευθυντή.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο Alexander von zur Muehlen -οικονομικός διευθυντής της Deutsche Bank από το έτος 2009- πρόκειται να αποχωρήσει από το θέση αυτή και να επιστρέψει στην επενδυτική τράπεζα, όπου και δούλευε πριν εισέλθει στο δυναμικό της γερμανικής τράπεζας.

    Η κίνηση αυτή, η οποία θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα, σημαίνει ότι ο Alexander von zur Muehlen θα συνεχίσει να εργάζεται για τον τωρινό οικονομικό διευθυντή Marcus Schenck, ο οποίος θα τεθεί από κοινού επικεφαλής, σε μια νέα επενδυτική τράπεζα, μόλις οριστεί ο νέος οικονομικός διευθυντής.

    Σημειώνεται ότι η επενδυτική τράπεζα, που αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα της Deutsche Bank, αναδιαρθρώνεται για να συμπεριλάβει τη μονάδα trading, η οποία διαχωρίστηκε από τις δραστηριότητες συμβουλών σε συμφωνίες και άλλες, στα τέλη του 2015.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι φοβούνται τον Γιάννη Στουρνάρα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Πώς θα θωρακιστούν οι ελληνικές τράπεζες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Handelsblatt: Πρέπει να γίνει κούρεμα χρέους στην Ελλάδα, όπως το 1953 στη Γερμανία



    ΣΧΟΛΙΑ