Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Πλαστικά Κρήτης: Εξοφλήθηκε ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ

Πλαστικά Κρήτης

Πλαστικά Κρήτης

Στην εξόφληση του ομολογιακού δανείου της, ύψους 5 εκατ. ευρώ, προέβη στις 12 Απριλίου η εταιρεία Πλαστικά Κρήτης, όπως γνωστοποιεί σήμερα με ανακοίνωσή της. Ειδικότερα, όπως υπενθυμίζεται, στις 26 Ιουνίου 2015 η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας αποφάσισε την έκδοση κοινού οµολογιακού δανείου µέχρι του ποσού των πέντε εκατοµµυρίων (5.000.000) ευρώ.

Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρίας κατά τη συνεδρίαση της 12ης Αυγούστου 2015 ενέκρινε την έκδοση Προγράµµατος Οµολογιακού ∆ανείου σύµφωνα µε το οποίο εκδόθηκαν 50 ονοµαστικές οµολογίες, ονοµαστικής αξίας 100.000 € η καθεµία µε ετήσιο επιτόκιο 3% και διάρκεια 3 έτη.

Εν συνεχεία το ποσό των πέντε εκατοµµυρίων (5.000.000) ευρώ, καλύφθηκε σύµφωνα µε την ανακοίνωση της Εταιρίας της 3ης Σεπτεµβρίου 2015.

Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρίας κατά τη συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου 2017 αποφάσισε την εξόφληση του παραπάνω Οµολογιακού ∆ανείου, η οποία έλαβε χώρα στις 12 Απριλίου 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Παπακώστας: Ο νέος γενικός διευθυντής της ΕΔΑ Αττικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης ο Μ. Λεμπιδάκης-Τι είπε στους εργαζομένους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο ρόλος της 16χρονης στην απαγωγή Λεμπιδάκη – Την έμπλεξε ο πατέρας της