ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συζητήθηκε την 20η Σεπτεμβρίου 2017 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση άμεσης επικύρωσης της Συμφωνίας Εξυγίανσης της κλωστοϋφαντουργίας Επίλεκτος σύμφωνα με το άρθρο 106β του Ν.3588/2007 και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.
Η συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων την ρύθμιση του συνόλου των δανειακών υποχρεώσεων έως και την 31.12.2035 και Χρηματοδότηση της εταιρείας για κεφάλαιο κίνησης.
Η Διοίκηση της Φαρσαλινή κλωστοϋφαντουργίας (της μοναδικής που απέμεινε στη χώρα) σημειώνει ότι η επίτευξη της συμφωνίας είναι ιδιαίτερα θετική για την εταιρεία, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά της, τις θέσεις εργασίας, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου. Η Διοίκηση θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Maersk Tankers και Mitsui & Co: Η κοινοπραξία γιγάντων που απειλεί την κυριαρχία της Scorpio
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Μακρής (ΟΛΘ): Θεαματική άνοδος στα μεγέθη του α’ εξαμήνου-Χρονιά «ορόσημο» το 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα ποινική δίωξη για δάνεια της πρώην Αγροτικής Τράπεζας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλο το σχέδιο για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο – Το κλιμακωτό κούρεμα και η μετατροπή σε ευρώ με σταθερό επιτόκιο
- Hellenic Train: Τεχνική βλάβη ακινητοποίησε τρένο Θεσσαλονίκη-Αθήνα στον Δομοκό
- ΟΠΑΠ: Γιατι εγκατελειπει το σχέδιο των προνομιούχων μετοχών η Allwyn
- Θεσσαλονίκη: Στις Σέρρες την Πέμπτη 18/12 κρίσιμη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων