Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Άνοδος 820% σε μία δεκαετία: Σε επίπεδο – ρεκόρ σκαρφαλώνει η μετοχή της Apple

Σε επίπεδο – ρεκόρ σκαρφάλωσε σήμερα, Τρίτη, η μετοχή της Apple στη Wall Street, καθώς οι αναλυτές προβλέπουν περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων ενόψει της κυκλοφορίας του iPhone 8.

Ειδικότερα, η μετοχή της Apple ανήλθε ως τα 162,85 δολάρια, για να υποχωρήσει οριακά στη συνέχεια στα 162,54 δολάρια, με κέρδη 0,60%.

Σύμφωνα με τον ερευνητικό οίκο IDC, οι παραδόσεις συσκευών iPhone αναμένεται να αυξηθούν κατά 9,1% το 2018. Ο ρυθμός αυτός θα είναι οι υψηλότερος από το 2015.

Η μετοχή της Apple έχει υπεραποδώσει φέτος έναντι της αμερικανικής χρηματιστηριακής αγοράς, καθώς καταγράφει κέρδη της τάξεως του 40% περίπου, έναντι 9% για τον S&P 500.

Μία δεκαετία μετά το ντεμπούτο του πρώτου μοντέλου iPhone η μετοχή έχει ενισχυθεί κατά περισσότερο από 820% ή 12 φορές πάνω από την απόδοση του S&P 500 την ίδια περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με ποιον συνεργάζεται κρυφά η Apple και γιατί;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο iPhone θα ξεκλειδώνει με… αναγνώριση προσώπου; – Τι «νέο» αναμένεται

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Wall Street: Μεγάλη μέρα για τη μετοχή της Apple – Πρώτη εταιρεία με χρηματιστηριακή αξία πάνω από τα 800 δισ. δολάρια