• Business

    Στο SIX Swiss Exchange το ομόλογο της Folli Follie

    • NewsRoom
    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Folli Follie


    Ξεκινά, όπως ανακοινώθηκε, η διαπραγμάτευση του ομολόγου που εξέδωσε ο όμιλος Folli Follie Group, σε ελβετικό φράγκο, με τιμή διαπραγμάτευσης των ομολογιών στο 100% της ονομαστικής τους αξίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου των Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, η διαπραγμάτευση του ομολόγου που εξέδωσε μέσω της θυγατρικής της εταιρείας «FF Group Finance Luxembourg II S.A.», με έδρα το Λουξεμβούργο, ξεκινά σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες του SIX Swiss Exchange, με κωδικό διαπραγμάτευσης των ομολογιών 38.551.805 (ISIN: CH0385518052) και τιμή διαπραγμάτευσης των ομολογιών στο 100% της ονομαστικής τους αξίας.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ευχαριστεί θερμά το επενδυτικό κοινό για το υψηλό ενδιαφέρον που επέδειξε στον Όμιλο, καθώς και τις τράπεζες CREDIT SUISSE και UBS A.G., οι οποίες ενήργησαν από κοινού ως bookrunners, καθώς επίσης και το δικηγορικό γραφείο «Ιωάννης Τσιγκουνάκης και Συνεργάτες (IDEALAW Law Firm)» που ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της Εταιρείας, το δικηγορικό γραφείο «Αllen & Overy» Λουξεμβούργου που ενήργησε ως σύμβουλος της  θυγατρικής «FF Group Finance Luxembourg II S.A.» και το δικηγορικό γραφείο «Pestalozzi Attorneys at Law» που ενήργησε ως σύμβουλος σε θέματα Ελβετικού Δικαίου.

    Σημειώνεται ότι η έκδοση ήταν χωρίς εξασφαλίσεις και rating (unrated senior unsecured), 4ετούς διάρκειας και συνολικού ποσού 150 εκατ. ελβετικών φράγκων, ξεπερνώντας τον αρχικό στόχο που είχε θέσει η εταιρεία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επιτυχία για την Folli Follie – Άντλησε 150 εκατ. ελβετικά φράγκα μέσω ομολόγου στο Λουξεμβούργο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Folli Follie: Το νέο multi-brand που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπερταμείο: Με τους παχυλούς μισθούς βρήκαν άλλη μια ωραία ιδέα. Διαβάστε την



    ΣΧΟΛΙΑ