ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λένε ότι ο έρωτας τυφλώνει, τόσο πολύ σε ορισμένες περιπτώσεις που καταντάει επικίνδυνος για την ευτυχία ενός ζευγαριού, κάτι από το οποίο όμως δεν φαίνεται να επηρεάζονται καθόλου ο εφοπλιστής Δρ. Ιωάννης Κούστας και η χαριτόβρυτος νεαρά αγαπημένη του κ. Δήμητρα Μέρμηγκα.
Το ζευγάρι είναι τόσο αγαπημένο που δεν προσπαθεί καθόλου να το κρύψει, κάτι που διαπίστωσαν και οι καλεσμένοι στα γενέθλια του εφοπλιστή την περασμένη Κυριακή, όταν και έκλεισε τα εξήντα δύο του χρόνια.

Δίπλα του είχε την απαστράπτουσα αρραβωνιαστικιά των είκοσι πέντε Μαΐων κ. Δήμητρα Μέρμηγκα, η οποία σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν είναι υπεύθυνη για την ολική επαναφορά της θαλαμηγού του εφοπλιστή, που φέρει πλέον το όνομα “Belita”.
Το εσωτερικό του 50μετρου σκάφους ανακαινίστηκε πλήρως από το ερωτευμένο ζευγάρι, επιθυμώντας προφανώς σύμφωνα με κάποιους να ξορκίσουν το φάντασμα της πρώην συζύγου του εφοπλιστή κ. Σοφίας Γιαννικοπούλου.

Η τελευταία είχε αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα της στο πρώην “Aifos” κάτι που μάλλον δεν άρεσε στην νυν σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το φιλικό περιβάλλον της, στα σικ στέκια των νοτίων προαστίων.
Για την ολική επαναφορά στους εσωτερικούς χώρους της θαλαμηγού “Belita” επιστρατεύθηκε ο γνωστός και καταξιωμένος αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος.

Η δουλειά κράτησε κάποιες εβδομάδες, μέχρι το “Belita” να μετουσιωθεί σε αυτό που φέρεται να επιθυμούσε η νεαρή κ. Μέρμηγκα, η οποία ενέκρινε προσωπικά όλες τις αλλαγές.

Τα φύλα χρυσού -τουλάχιστον έτσι μοιάζουν- κυριαρχούν σε διάφορα σημεία των εσωτερικών χώρων της θαλαμηγού του εφοπλιστή, η οποία πλέον θα «γλιστράει» στο απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών, με έναν άλλο αέρα.
Σε ότι αφορά το συνολικό κόστος της ανακαίνισης εικάζεται ότι κυμάνθηκε σε ένα ποσό της τάξης των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, αν και υπάρχουν αυτοί που λένε ότι δεν ξεπέρασε τις τριακόσιες χιλιάδες για να μπορέσει τελικά το ζευγάρι να… ξορκίσει το κακό κάρμα της πρώην κ. Κούστα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη Νο.2 για Κούστα-Γιαννικοπούλου: Η «μεγαλομανής» πρώην ζητά για το σέρβις της Aston Martin το ετήσιο εισόδημα ενός συνταξιούχου!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξήσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας: Ερώτηση ετοιμάζουν γαλάζιοι βουλευτές
- Ο υποκριτής Κικίλιας, τα βαριά πορτοφόλια στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το Helikon και ο ΑΔΜΗΕ, το παρασκήνιο με την Phos Bank και την Εκκλησία, τι συμβαίνει με τον manager Μπρουμίδη, το νέο χάος στις Σπέτσες και ένα εφοπλιστικό quiz
- Ντόναλντ Τραμπ και Ευρωπαίοι προμηθευτές
- Η μάχη στις τηλεπικοινωνίες μετά την είσοδο της Volton και οι κινήσεις της ΔΕΗ
