Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Νέα εποχή ανάπτυξης για τον Όμιλο Plaisir με δύο νέα καταστήματα εστίασης και νέες θεματικές

Δύο νέα καταστήματα εστίασης που θα φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών Plaisir πρόκειται να ανοίξουν έως το τέλος Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, ο Όμιλος κάνει ακόμη πιο δυναμική είσοδο στο χώρο της εστίασης, με εστιατόρια που θα λειτουργήσουν σε δύο πολύ γνωστούς χώρους της πόλης εγκαινιάζοντας νέα concept.

Συγκεκριμένα, το ένα εστιατόριο βρίσκεται στην οδό Μαρίας Κάλλας 1, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής. Επίσης, ο Όμιλος μίσθωσε και θα λειτουργήσει το χώρο του εστιατορίου στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ.

Παράλληλα, λόγω λήξης της μίσθωσης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το κατάστημα της Πλατείας Αριστοτέλους 9, σταματά να λειτουργεί από τις 21 Οκτωβρίου 2024.

Τα γνωστά προϊόντα και οι υπηρεσίες Plaisir θα εξακολουθούν να παρέχονται από τα οχτώ (8) καταστήματα που λειτουργούν σε Καλαμαριά, Νέα Εγνατία, Εμπορικό Κέντρο FLORIDA, Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, Πανόραμα, Τούμπα, Δελφών και Περαία, ενώ τα δύο νέα εστιατόρια σηματοδοτούν τη νέα εποχή ανάπτυξης για τον Όμιλο.

Η μεγάλη οικογένεια του Plaisir ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες πελάτες για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση. Όλα τα μέλη της εργάζονται με επιμέλεια και πάντα με δέσμευση για άριστη ποιότητα προϊόντων και άριστη εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ, στενή συνεργάτιδα του Χρήστου Λαμπράκη

Οδηγούμε το ηλεκτρικό Mini Countryman!

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Μεγάλη τουριστική επένδυση 500 εκατ. ευρώ στην Ερμιόνη