• Business

    My market: SEPTEMBER FEST – Εκπλήξεις για όλο τον μήνα

    • NewsRoom


    Κάθε νέα αρχή, κάθε νέο ξεκίνημα φέτος, έχει ως αφετηρία τα My market.

    Ο Σεπτέμβριος ανέκαθεν αποτελεί τον μήνα επανεκκίνησης και αναδιοργάνωσης για την επιστροφή μικρών και μεγάλων στην καθημερινότητα.

    Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όλοι αναζητούν το δικό τους νέο ή διαφορετικό ξεκίνημα για μία δυναμική σεζόν γεμάτη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

    Τα My market υποστηρίζουν αυτή την ανάγκη και είναι δίπλα σε όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή παρουσιάζοντας το SEPTEMBER FEST, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει από τις 4/9, θα διαρκέσει έως και τις 28/9 φιλοξενώντας τρεις διαφορετικές ενέργειες.

    Πιο συγκεκριμένα, τα fests που θα υλοποιηθούν μέσα σε αυτό το διάστημα είναι τα εξής:

    1. September Fest Με Πλούσιο Πρωινό 4-17/9: Ανάδειξη της αξίας ενός πλούσιου και θρεπτικού πρωινού σε καθημερινή βάση, με πολλές επιλογές σε super τιμές!

    2. September Fest Για Καθαρό Σπίτι 16-21/9: Προτάσεις λύσεων για ένα πεντακάθαρο σπίτι που λάμπει, με εκπτώσεις έως και 50%!

    3. September Fest Με Plant Based Προϊόντα 23-28/9: Προβολή εναλλακτικών φυτικών επιλογών, για όσους έχουν επιλέξει τη vegan διατροφή, αλλά και για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι εναλλακτικό στη διατροφή τους.

    Και όλα αυτά με έκπτωση 30%!Γιατί κάθε νέο ξεκίνημα, αρχίζει με ένα καλάθι από τα My market!

    Διαβάστε επίσης: 

    Κωτσόβολος: Προσέφερε μία προσβάσιμη σε όλους εμπειρία θέασης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

    Amazon: Επενδυτικό σχέδιο άνω των €9 δισ. στη Βρετανία – Τι αφορά

    Energean: Ρεκόρ παραγωγής με 177 χιλ. βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου ανά ημέρα



    ΣΧΟΛΙΑ