• Business

    Μουζάκης: Τι απαντά για την οφειλή 4,9 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα


    Τις «απαραίτητες εξωδικαστικές και δικαστικές διαδικασίες» προκειμένου να προστατεύσει τη φήμη και την περιουσία της ενεργοποίησε η Μουζάκης, έπειτα από την αποστολή διαταγής πληρωμής για οφειλή 4,9 εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα μέσω του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

    H ανακοίνωση της Μουζάκης:

    Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Ανώνυμος Εταιρεία Βιομηχανίας, Εμπορίου, Μελετών και Επενδύσεων», ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι προ ημερών της κοινοποιήθηκε Διαταγή Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μετά αντιγράφου πρώτου εκτελεστού απογράφου αυτής από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για αναφερόμενη οφειλή ποσού ευρώ τεσσάρων εκατομμυρίων εννιακοσίων τριάντα επτά χιλιάδων τριάντα έξι και λεπτού ενός (4.937.036,01), πλέον τόκων και εξόδων, απορρέουσας από αναφερόμενη εγγυητική ευθύνη υπέρ της πρωτοφειλέτριας εταιρείας με την επωνυμία «ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ».

    Η Εταιρεία έχει ενεργοποιήσει τις απαραίτητες εξωδικαστικές και δικαστικές διαδικασίες προκειμένου να προστατεύσει τη φήμη και την περιουσία της καθώς και τα συμφέροντα των εργαζομένων, των μετόχων, των προμηθευτών και των πελατών της.

    Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες αρχές για κάθε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης

    DBRS για Attica Bank: Στα 2,3 δισ. τα «κόκκινα» δάνεια – Κάτω από 400 εκατ. ευρώ η επιπλέον ζημιά

    Attica Group: Στις 26 Ιουλίου η 10η πληρωμή τόκων για το ομολογιακό δάνειο

    Bank of America: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου



    ΣΧΟΛΙΑ