ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι θα κάνει τώρα η AKTOR, η επίθεση της Generali, oι 4 σωματοφύλακες του Μεγάλου, η big κίνηση Φουρλή με το Norges, η συνάντηση ΚΜ με Κυριακού και ο Παπαχρήστου, η κίνηση – ματ της Βρεττού, γιατί όλοι περιμένουν τον ανασχηματισμό και τι συμβαίνει με τον εφοπλιστή ΠΔ
Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στις 26 Ιουλίου 2022 προέβη σε αγορά 16.800 μετοχών της Εταιρείας συνολικής αξίας Ευρώ 278.552 (μέση τιμή κτήσης: Ευρώ 16,5805 ανά μετοχή).
Ο συνολικός αριθμός ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία ανέρχεται σε 825.632 που αντιστοιχεί σε ποσοστό 0,75% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Η μέση τιμή κτήσης των ιδίων μετοχών ανέρχεται σε Ευρώ 13,82 ανά μετοχή.
Η αγορά των ανωτέρω ιδίων μετοχών πραγματοποιήθηκε μέσω του Μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ.
Διαβάστε επίσης:
Μυτιληναίος: Αγορά ίδιων μετοχών συνολικής αξίας €222.564
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
