Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Μοτοδυναμική: Διάκριση στα Sports Marketing Awards 2024

Η στρατηγική για τη χορηγία στο Navarino Challenge απέφερε ένα χάλκινο βραβείο στα Sports Marketing Awards 2024.

Η βράβευση του Ομίλου Μοτοδυναμική πραγματοποιήθηκε στην κατηγορία “Best Sponsorship Program / Strategy for Sports Organization / Event” και αφορούσε στην πληρότητά του χορηγικού προγράμματος του, το οποίο στηρίχθηκε τόσο στους πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όσο και στην επικοινωνία του ομίλου SIXT.

Το βραβείο παρέλαβαν η Corporate Affairs Manager του Ομίλου Μοτοδυναμική, κα. Μάιρα Πασσιά, ο Development Manager της SIXT Greece, κ. Αντώνιος Μαρκουτσάς και ο Network Manager της SIXT, κ. Ανδρέας Σαζακλής. Η κα. Μάιρα Πασσιά δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η στρατηγική που αναπτύξαμε, έχοντας ως πυλώνες την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τον Αθλητισμό, ανέδειξαν στο μέγιστο τις αξίες του Ομίλου Μοτοδυναμική που βρίσκονται στον πυρήνα των ενεργειών του, όπως αυτές της Ακεραιότητας, της Εμπιστοσύνης, του Σεβασμού και της Αριστείας αλλά και τις αρχές που διέπουν τη δυναμική μας σχέση με τους αθλητές μας και τον αθλητισμό γενικότερα. Αντίστοιχα, αναδείξαμε τα Premium και Luxury στοιχεία της SIXT.

Με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο δράσεων υψηλού επιπέδου και με την αμέριστη συνεργασία των  φορέων και των αθλητών που συνεργαζόμαστε, καταφέραμε να υλοποιήσουμε καινοτόμες ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό στη χώρα, ενισχύουν τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνία, συμβάλλοντας στην τόνωση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής και τοπικής οικονομίας. Συνεχίζουμε και φέτος τη συνεργασία μας με την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού & wellness, Navarino Challenge, επιφυλάσσοντας σε κοινό και συμμετέχοντες ακόμα περισσότερες δράσεις».

Το βραβείο παρέλαβαν η Corporate Affairs Manager του Ομίλου Μοτοδυναμική, κα. Μάιρα Πασσιά, ο Development Manager της SIXT Greece, κ. Αντώνιος Μαρκουτσάς και ο Network Manager της SIXT, κ. Ανδρέας Σαζακλής

Μερικές από τις δράσεις που ανέδειξαν την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά τους, ήταν οι ακόλουθες:

Διαβάστε επίσης

Οδηγούμε το νέο Honda CR-V e:HEV