Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Mobile Technology: Στα €10,3 εκατ. ο κύκλος εργασιών – Μέσος όρος ανάπτυξης 25%

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής χρήσης που ολοκληρώθηκε στις 30/6/2024, η Mobile Technology κατέγραψε ποσοστό ανάπτυξης 24%, ενώ επισημαίνεται ότι την τελευταία 5ετία ο μέσος όρος ανάπτυξης ήταν 25%.  Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε στα 10,3 εκατομμύρια ευρώ και τα κέρδη προ φόρων της αυξήθηκαν, φτάνοντας το 1 εκατ. ευρώ. Το ύψος του ανεκτέλεστου στις 30/6 24 ήταν 6,5 εκατ. ευρώ.

Η συνεχής άνοδος των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας δικαιώνει τις επιλογές της Διοίκησης ως προς τους τομείς δραστηριοποίησης και τους προμηθευτές, με τους οποίους συνεργάζεται . Πιο συγκεκριμένα, η Mobile Technology λειτουργεί ως One Stop Shop για τις ανάγκες επιχειρήσεων Λιανικής και Logistics, με αποτέλεσμα να έχει εξοπλίσει πλέον των 1000 αποθηκευτικών χώρων πανελλαδικά, καθώς και όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης. Στην Ελλάδα εκπροσωπεί τους σημαντικότερους κατασκευαστές εξοπλισμού διεθνώς, όπως οι Honeywell, Zebra, VusionGroup, Bixolon, ΚΕΒΑ, Bluebird κ.α.

Παράλληλα, λειτουργεί ως εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο και σε συνεργασία με το Τμήμα Ανάπτυξης Λογισμικού της, παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των προϊόντων και λύσεων που προωθεί. Η επιτυχημένη στρατηγική της Mobile Technology επιβεβαιώνεται περαιτέρω από το γεγονός ότι στους πελάτες της συγκαταλέγεται σταθερά το 65% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με customer retainment που παραμένει στο 100% από την ίδρυση της εταιρείας, δηλαδή για διάστημα 21 ετών.

Διαβάστε επίσης

Euroxx: H Καλύτερη Χρηματιστηριακή στην Ελλάδα Euromoney Securities House Awards 2024

«Smart Cities»: Υπογράφηκε η σύμβαση για το στρατηγικό πλάνο των Τρικάλων

Τουρισμός για Όλους 2024: Άυλη χρεωστική κάρτα εύκολα και άμεσα για δικαιούχους και επιχειρήσεις