• Business

    MLS: Στις 17 Σεπτεμβρίου η επαναληπτική συνέλευση για τους ομολογιούχους

    • NewsRoom
    Γιάννης Καματάκης, επικεφαλής MLS

    Γιάννης Καματάκης, επικεφαλής MLS


    Στη Συνέλευση των Ομολογιούχων της 13ης Σεπτεμβρίου 2024 παραστάθηκαν ή αντιπροσωπεύτηκαν Ομολογιούχοι εκπροσωπούντες 42 επί συνόλου 400 ανεξόφλητων εταιρικών ομολόγων.

    Λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης, από τον όρο 17.12 του από 14.04.2016 Προγράμματος του Κοινού Ομολογιακού Δανείου, απαρτίας, οι Ομολογιούχοι συνέρχονται, σύμφωνα με την από 04.09.2024 σχετική Πρόσκληση, σε επαναληπτική Συνέλευση την 17 η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30, στα γραφεία της έδρας της Εκδότριας στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Τ.Κ. 55535, είτε από απόσταση με ηλεκτρονικά μέσα (WEBEX τηλεδιάσκεψη) χωρίς τη φυσική παρουσία τους, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, σύμφωνα με την ως άνω Πρόσκληση.

    Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην επαναληπτική Συνέλευση έχουν όσοι εμφανίζονται ως κάτοχοι ομολογιών στα αρχεία του Συστήματος Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) κατά την έναρξη της τέταρτης (4ης) ημέρας πριν την ημερομηνία της αρχικής συνεδρίασης της Συνέλευσης (Ημερομηνία Προσδιορισμού  Δικαιούχου-Record Date), ήτοι κατά την έναρξη της 09.09.2024 άλλως λήξη της 06.09.2024 και έχουν προσκομίσει στον Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων, το αργότερο την τρίτη (3η ) ημέρα πριν από την ημερομηνία της αρχικής συνεδρίασης, ήτοι έως την 10.09.2024, τα κατά το Πρόγραμμα έγγραφα νομιμοποίησης και εκπροσώπησής τους.

    Σύμφωνα με τον όρο 17.12 του ως άνω Προγράμματος η επαναληπτική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία οιοδήποτε και αν είναι το ποσοστό των εκπροσωπούμενων ανεξόφλητων εταιρικών ομολόγων.

    Διαβάστε επίσης

    TikTok vs ΗΠΑ: Ξεκινά μεγάλη μάχη στο εφετείο κατά ενός «αντισυνταγματικού» νόμου

    Νικόλας Ιγγλέσης: Νέα κίνηση της Alberta Shipmanagement στην αγορά ξηρού φορτίου

    iOS 18: Τι ώρα θα είναι διαθέσιμο σήμερα στην Ελλάδα – Ποια iPhone θα το λάβουν



    ΣΧΟΛΙΑ