Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

MLS: Η διοίκηση εμφανίστηκε στους ομολογιούχους χωρίς draft σχεδίου εξυγίανσης

Γιάννης Καματάκης, επικεφαλής MLS

Γιάννης Καματάκης, επικεφαλής MLS

Λύθηκε η συνέλευση των ομολογιούχων καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της MLS δεν παρουσίασε draft του Σχεδίου Εξυγίανσης, σύμφωνα με ανακοίνωση στο χρηματιστήριο.

Ειδικότερα, στην επαναληπτική Συνέλευση των Ομολογιούχων της 17ης Σεπτεμβρίου 2024, παραστάθηκαν ή αντιπροσωπεύτηκαν Ομολογιούχοι, εκπροσωπούντες 45 επί συνόλου 400 ανεξόφλητων εταιρικών ομολόγων.

Επιτεύχθηκε έτσι η απαιτούμενη, σύμφωνα με τον όρους 17.12 και 17.14.1 του από 14.04.2016 Προγράμματος του Κοινού Ομολογιακού Δανείου, απαρτία για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος της από 04.09.2024 Πρόσκλησης, δεδομένου ότι αυτό ανάγεται στο πλαίσιο διαδικασίας που αποβλέπει σε συμφωνία πιστωτών.

Τον λόγο έλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MLSΜΛΣ 0,00% ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους ενός Σχεδίου Εξυγίανσης χωρίς όμως, αν και επανειλημμένα του ζητήθηκε, να παρουσιάσει draft του εν λόγω Σχεδίου, όπως προβλεπόταν στο θέμα της Πρόσκλησης της συγκληθείσας από την Εκδότρια Συνέλευσης.

Κατόπιν αυτού, ελλείψει αντικειμένου προς λήψη απόφασης, η Συνέλευση λύθηκε.

Διαβάστε επίσης: 

Viohalco: Στα 112 εκατ. ευρώ τα κέρδη προ φόρων το πρώτο εξάμηνο

Space Hellas: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου αξίας 5 εκατ. ευρώ

Lavipharm: Εκρηκτική άνοδος 208,2% στα αποτελέσματα μετά φόρων