ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστό για δύο μέρες αναμένεται να μείνει το εστιατόριο Nusr-Et του Salt Bae στη Μύκονο.
Οι ελεγκτές της ΔΟΥ προχώρησαν στην απόφαση αυτή, καθώς εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ.
Το κλιμάκιο της εφορίας επισκέφθηκε το κατάστημα του Τούρκου κρεοπώλη στις αρχές της εβδομάδας και διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη λειτουργία της επιχείρησης, δηλαδή υπήρχαν υποψίες ότι δεν κόβονται αποδείξεις.
Ο λόγος που έκλεισε το κατάστημα
Την Πέμπτη το βράδυ, δύο κλιμάκια ελεγκτών επέστρεψαν στο μαγαζί και κατά τον έλεγχο σε τραπέζι διαπίστωσαν ότι για λογαριασμό 1.000 περίπου ευρώ, δεν είχε κοπεί απόδειξη. Σήμερα προχώρησαν στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες.
Πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής. Ήδη, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις για σήμερα και αύριο και ταυτόχρονα σταματούν να δέχονται νέες κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Πότε είχε ξαναμπεί λουκέτο
Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είχαν επιβάλει λουκέτο για 48 ώρες στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ στη Μύκονο το 2019, όταν είχε μόλις ανοίξει.
Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ναι μεν, αλλά… και από Μόσχα: Επιβεβαιώνει την συμφωνία για τη Μαύρη Θάλασσα – Η Ζαπορίζια υπό ρωσικό έλεγχο, επιμένει
- «Κληρώνει» αύριο για τον κατώτατο μισθό – Στο υπουργικό οι ανακοινώσεις για την αύξηση
- Πάπας Φραγκίσκος: Θα μπορούσε να μην τα καταφέρει, λέει ο γιατρός του – Με βραδιά… πίτσας στο νοσοκομείο γιόρτασε την ανάνηψή του
- Ναι μεν, αλλά… από Ζελένσκι: Θα εφαρμόσουμε τις συμφωνίες που ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ – Να μην αποδυναμωθούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας
