• Business

    Μύκονος: Όλη η αλήθεια για την Spilia

    • NewsRoom


    Η δικηγορική εταιρία Νίκος Αγαπηνός και συνεργάτες, εκπροσωπώντας τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης που εκμεταλλεύεται το 50% του ξενοδοχείου Αναστασία στον Καλαφάτη μαζί με την παραλία και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον διακριτικό τίτλο Spilia στην Αγία Αννα Μυκόνου, καταγγέλλει όργιο παρανομιών από την προσωρινή διοίκηση της εταιρίας που ελέγχεται από τον προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς που αποτελεί συνιδιοκτησία 50%.

    Αλλεπάλληλες σφραγίσεις του καταστήματος από την ΑΑΔΕ για φορολογικές παραβάσεις, ποινικά αδικήματα με απειλές και ξυλοδαρμούς σε βάρος εργαζομένων της επιχείρησης και πρόστιμα από την κτηματική υπηρεσία για παραβάσεις σε σχέση με την παραλία, σε συνδυασμό με πολλαπλές παραβάσεις του παρελθόντος των ίδιων συμφερόντων διοίκησης συνθέτουν ένα παζλ επικίνδυνο όχι μόνο για την επιχείρηση αλλά και για τους εργαζόμενους και για τον ίδιο τον τουρισμό που αποτελεί ένα σημαντικό εισπρακτικό προϊόν για την χώρα μας.

    Επιβάλλεται να υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις, καθώς όλα τα παραπάνω είναι ιδιαιτέρως δυσφημιστικά για το νησί της Μυκόνου.

    Στην διάθεση των αρμοδίων αρχών βρίσκονται τόσο τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την ΑΑΔΕ και την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου αλλά και οι ποινικές καταδίκες των εκπροσώπων της επιχείρησης για βιαιότητα και ξυλοδαρμό απλών εργαζόμενων της επιχείρησης.

    Διαβάστε επίσης:

    H Seacon Shipping πούλησε πλοίο με κέρδος 9 εκατ. δολάρια

    ΟΤΕ: Άνοδος 13,1% στη μετοχή και υπεραξίες €726 εκατ. επί ημερών του νέου διοικητικού ηγέτη Κώστα Νεμπή

    Bluepool Panamax: Μέσα σε μία διετία διαχειρίζεται17 πλοία – Ποιοι είναι οι ιδρυτές της, Μπάχος-Γαβριηλίδης-Αγγελόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ