• Business

    Μύκονος: Νέα προσωρινή διαταγή για το εστιατόριο Spilia

    • NewsRoom


    Για «δικαστικό θρίαμβο» κάνει λόγο η δικηγορική εταιρία Νίκος Αγαπηνός και συνεργάτες, εκπροσωπώντας τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης που εκμεταλλεύεται το 50% του ξενοδοχείου Αναστασία στον Καλαφάτη μαζί με την παραλία και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον διακριτικό τίτλο Spilia, στην Αγία Αννα Μυκόνου,

    Όπως αναφέρει, εκδόθηκε νέα προσωρινή διαταγή που «μεταρρυθμίζει την προσωρινή διαταγή της 2/8/2024» με την οποία η προσωρινή διοίκηση είχε παραδοθεί στην πλευρά του Νικόλαου Χανιώτη.

    Η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας: 

    «Δικαστικός θρίαμβος στην Αγία Άννα Καλαφάτη και στο ξενοδοχείο Αναστασία και το κέντρο υγειονομικού ενδιαφέροντος (restaurant) Spilia .

    Η πλευρά των νέων επενδυτών κατάφερε με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το δικαστήριο σήμερα στις 28/08/2024 να μεταρρυθμίσει την προσωρινή διαταγή της 2/08/2024 με την οποία η προσωρινή διοίκηση είχε παραδοθεί στην αμαρτωλή διοίκηση συμφερόντων Νικολάου Χανιώτη.

    Ήδη αποκαταστάθηκε η τάξη, επανέρχεται η νομιμότητα, η επιχείρηση άμεσα μόλις συγκροτηθεί η διοίκηση που διορίστηκε από το δικαστήριο, θα ξεκινήσει την νόμιμη λειτουργία της στα πλαίσια απόλυτης νομιμότητας και συμμόρφωσης πλήρως με το εταιρικό και το φορολογικό δίκαιο .

    Δικηγορική Εταιρία
    Νίκος Αγαπηνός και Συνεργάτες.»

    Διαβάστε επίσης

    Μύκονος: Τι συμβαίνει με τo εστιατόριο Spilia, τι λένε οι μέτοχοι

    Ρωσία: Λέει όχι στην Ουκρανία για ειρήνευση – Θα συνεχίσει τις πολεμικές επιχειρήσεις

    Παύλος Πολάκης: «Απλά δικαίωση» η διαγραφή Λινού



    ΣΧΟΛΙΑ