ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να αυξήσουν τις προσφορές τους ζητούν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους ενδιαφερόμενους για την ιστορική ομάδα της Premier League, για να αποδείξουν ότι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις προτεινόμενες συμφωνίες τους, αναφέρουν οι Financial Times.
Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος σερ Τζιμ Ράτκλιφ και ο σεΐχης Τζασίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι, ο γιος του πρώην εμίρη του Κατάρ, βρίσκονται στον τελευταίο γύρο της προσφοράς για την αγορά της ομάδας από τους Γκλέιζερς, την οικογένεια των Αμερικανών ιδιοκτητών της ομάδας από το 2005.
Οι εκπρόσωποι της Ineos του Ράτκλιφ, ο Αλ-Θάνι και η Raine Group, της τράπεζας που διεξάγει τη διαδικασία υποβολής προσφορών, αρνήθηκαν να σχολιάσουν στους FT.
Ενώ ο Αλ-Θάνι και ο Ράτκλιφ διεκδικούν την αγορά του συλλόγου, άλλοι προσπαθούν να κάνουν μικρότερες επενδύσεις. Η Carlyle Group Inc. βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση μειοψηφικού μεριδίου στην ποδοσφαιρική ομάδα, ανέφερε το Sky News το Σάββατο.
Διαβάστε επίσης
Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε συζητήσεις η Carlyle Group για την απόκτηση μειοψηφικού μεριδίου, λέει το Sky News
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση πρέπει να ενημερώνει τους μετανάστες 21 ημέρες πριν από την απέλασή τους
- Τρία παιδιά παρασύρθηκαν από διερχόμενη μηχανή στη Ριζούπολη
- Ιράν: Για το Σάββατο μεταφέρθηκαν οι νέες συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Χαλάνδρι: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 46χρονος που έκλεψε ταξί
