• Business

    Limonaia Urbana event με θέα την Ακρόπολη


    Η Savvy Partners διοργάνωσε με επιτυχία το Limonaia Urbana event για την Barilla Hellas σε ένα Rooftop Bar στο κέντρο της Αθήνας, ένα εντυπωσιακό τριήμερο event (28 – 30 Ιουνίου) για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, με μαγευτική θέα την Ακρόπολη.

    Μια μέρα νωρίτερα, στις 27 Ιουνίου, σε συνεργασία με την MSL, το PR & Influence agency του Publicis Groupe Greece, διοργανώθηκε το PR event για το Limonaia Urbana, με καλεσμένους food & bev experts και δημοσιογράφους, καθώς και ένα πολυπληθές κοινό από influencers.

    Αφορμή για το Limonaia Urbana αποτέλεσε το λανσάρισμα της νέας Pesto Basilico e Limone από την Barilla. Το Olympias Rooftop Bar μεταμορφώθηκε σε έναν δροσερό λεμονόκηπο, γεμάτο χρώματα και αρώματα, που προσέφερε στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα Pesto σε διάφορες συνταγές και να εμπνευστούν από ειδήμονες της ιταλικής κουζίνας που μαγείρευαν ζωντανά.

    Οι παρευρισκόμενοι μπήκαν σε ένα σκηνικό με άρωμα μεσογειακού καλοκαιριού, που τους ταξίδεψε μακριά από την Αθήνα. Η σειρά εκδηλώσεων περιλάμβανε δημιουργικά και γαστρονομικά masterclasses από έμπειρους chefs, food passionates και crafters.

    Τα masterclasses γαστρονομίας επιμελήθηκαν η Δωροθέα Μερκούρη, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και η Μάγκυ Ταμπακάκη, ενώ τα masterclasses χειροτεχνίας από τους Μπλέ Ζέβρα, Secret Garden και Choe Candes έδωσαν στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά του κεριά, εμπνευσμένα από τα αρώματα του βασιλικού και του λεμονιού, και να διακοσμήσουν τη δική τους κεραμική γλάστρα, φυτεύοντας φρέσκο βασιλικό.

    Επιπλέον, τα έσοδα των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις που ήταν ανοιχτές στο κοινό, διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

    Συγκεκριμένα, η Barilla Hellas στηρίζει το έργο του οργανισμού «Μπορούμε», συμβάλλοντας στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και στην αύξηση της επισιτιστικής στήριξης σε όλη την Ελλάδα.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Το Giant Heart της Novibet γιορτάζει 3 χρόνια κοινωνικής προσφοράς

    «Οίνοι Βορείου Ελλάδος»: Απέκτησαν την 1η γυναίκα πρόεδρο – Ελένη Σίντου της Zoinos Winery

    Γαλάζια Σημαία για έκτη χρονιά στην ακτή του La Mer Resort & Spa



    ΣΧΟΛΙΑ