Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Lidl Ελλάς: Εξτρα παροχές 1 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της

Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς

Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς

Η Lidl Ελλάς, με αφορμή τον εορτασμό 25 χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα, προχωρά σε επιπρόσθετη παροχή αξίας 1.000.000 ευρώ με διατακτικές τροφίμων για όλους τους ανθρώπους της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επιπρόσθετη αυτή υποστήριξη, που θα χορηγηθεί με τη μορφή διατακτικών τροφίμων, στοχεύει στην ενίσχυση της κάλυψης των καθημερινών διατροφικών αναγκών για το διάστημα από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο.

Σημειώνεται ότι η ενίσχυση αυτή ολοκληρώνει την υλοποίηση ενός πακέτου μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικής αξίας 7 εκατ. ευρώ, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και περιλαμβάνει την καθιέρωση, από 1η Μαρτίου 2024, του κατώτατου μισθού για τους ανθρώπους των καταστημάτων στα 1.050 ευρώ για τους άγαμους και 1.200 ευρώ για τους έγγαμους.

«Στη Lidl Ελλάς αφουγκραζόμαστε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις πληθωριστικές πιέσεις και προχωράμε σε πράξεις για τους πελάτες και τους ανθρώπους μας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς με άμεσες και μόνιμες μειώσεις τιμών σε πάνω από 160 προϊόντα βασικής ανάγκης έως και -50%, ενώ παράλληλα στηρίζουμε τους ανθρώπους μας μέσα από επιπρόσθετες παροχές», δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, CEO και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς.

Διαβάστε επίσης

Lidl – Μάρτιν Μπραντεμπούργκερ: Επενδύσεις πάνω από 1,4 δισ. στην Ελλάδα – Το πλάνο επέκτασης και το σχέδιο για τα νησιά