Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δικό του νόμισμα αποκτά ο CR7 που έσπασε το φράγμα των 900 γκολ!

Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο

Tο δικό του νόμισμα στην Πορτογαλία απέκτησε ο άσσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού, εκτός άλλων έγινε άγαλμα και έδωσε το όνομα του σε αεροδρόμιο.

Το νόμισμα θα είναι συλλεκτικό, θα κυκλοφορήσει στην Πορτογαλία, και θα κοστίζει 7 ευρώ (όπως το νούμερο στην φανέλα του Πορτογάλου σταρ).

Σε μια κίνηση μεγάλου θαυμασμού, η Πορτογαλία εξέδωσε ένα ειδικό νόμισμα CR7 Euro προς τιμήν του Ρονάλντο.

Το αναμνηστικό νόμισμα γιορτάζει την ιδιότητά του ως έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία και αποτίει φόρο τιμής στα αξιοσημείωτα επιτεύγματά του.

Ο Ρονάλντο είναι κάτοχος του ρεκόρ κόσμου διεθνών συμμετοχών και τερμάτων, ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσπασε ακόμη ένα μυθικό ρεκόρ αφού έσπασε το φράγμα των 900 γκολ.

Η ομάδα του έφτιαξε μια ξεχωριστή φανέλα κάνοντας την αποκάλυψη πριν την αναμέτρηση με την Αλ Αχλί.

Η φανέλα που δόθηκε στον Κριστιάνο είχε τον αριθμό 900 και ανέγραφε το GOAT (Greatest Of All Times).

O 39χρονος Ρονάλντο πλέον μετράει 901 γκολ στην πλούσια καριέρα του και πρόσφατα ανέφερε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο μόλις φτάσει τα 1000 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Πέμπτη, λίγο μετά τα 900 γκολ, ο Ρονάλντο έφτασε το 1 δισεκατομμύριο ακολούθους σε όλα του τα προφίλ που διατηρεί στα social media.

Την ίδια στιγμή, στο κανάλι του στο YouTube, το οποίο άνοιξε την 21η Αυγούστου 2024, ήδη έχει περισσότερους από 60,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η περιουσία του εκτιμάται σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Διαβάστε επίσης: 

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Γιατί το διάσημο ζευγάρι «σκοτώνεται» για ένα χρυσό ακίνητο

ΟΣΕ: Άμεσα πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων

Κρίτων Λεντούδης (Evalend Shipping): Ναυπηγεί 37 πλοία και διπλασιάζει την αξία του στόλου