Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Διάθεση 1.000.000 μετοχών στο placement

Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι

Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε η εταιρεία «ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» αναφορικά με τη διάθεση μετοχών της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στο πλαίσιο της ήδη εξαγγελθείσας προσπάθειας για την ενίσχυση της διασποράς των μετοχών [αύξηση του free float], οι βασικοί μέτοχοι προχώρησαν σε διάθεση συνολικά 1.000.000 μετοχών [3,03% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου] της Εταιρείας σε θεσμικούς επενδυτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην τιμή των €12,00 ανά μετοχή.

Η διάθεση πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο της «ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών (accelerated book building process)», την οποία επιμελήθηκε η Πειραιώς Α.Ε.Π.Ε.Υ., την Πέμπτη, 26.9.2024 μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το σύνολο των προσφορών υπερκάλυψε το ύψος της διάθεσης κατά 50%.

Οι σχετικές συναλλαγές είναι προγραμματισμένες να εκτελεστούν την Παρασκευή, 27.9.2024.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης: Στον Συνήγορο του Πολίτη η υπόθεση του θανάτου μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα

ALPHA TRUST: Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 23% και των EBITDA κατά 85,71% στο εξάμηνο

Toyota: Μείωση των πωλήσεων και της παραγωγής