• Business

    Κωτσόβολος: «Τεχνολογία σε Τάξη» και «Καλύτερο Σπίτι» – Δύο νέες πρωτοβουλίες

    • NewsRoom


    Με πολλαπλά οφέλη και με τη δύναμη του AI, τα δύο νέα, δυνατά προγράμματα της Κωτσόβολος γίνονται ο σύμμαχος κάθε μαθητή, φοιτητή και εκπαιδευτικού για ένα δυναμικό ξεκίνημα και μια επιτυχημένη σχολική/ακαδημαϊκή χρονιά.

    Η νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά έφθασε και η Κωτσόβολος, αναγνωρίζοντας τόσο τις τεχνολογικές προκλήσεις όσο και τις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης, παρουσιάζει δύο ολοκαίνουργια προγράμματα  – «Τεχνολογία σε Τάξη» και «Καλύτερο Σπίτι», για όλους όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό και τον οικιακό εξοπλισμό τους, αλλά και να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις, με πολλαπλά οφέλη και τις κορυφαίες τεχνολογικές δυνατότητες.

    Πρόγραμμα «Τεχνολογία σε Τάξη»

    Η τεχνολογία μπαίνει σε τάξη με τον Κωτσόβολο, αφού τώρα που η εκπαίδευση αλλάζει, η εταιρεία προσφέρει σε όλους πολλαπλά οφέλη, για να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους και να πάρουν τη δύναμη του ΑΙ στα χέρια τους! Γιατί «τα βρήκαν στον Κωτσόβολο». Αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα που εντάσσονται στο πρόγραμμα, «ξεκλειδώνονται» μια σειρά από οφέλη και συγκεκριμένα:

    • Μοναδικές προσφορές σε laptop, tablet και desktop κάθε εβδομάδα.
    • Νέα υπηρεσία Trade In σε laptop, tablet και desktop για επιπλέον όφελος.
    • Δώρο έως και ΟΛΟΥΣ τους τόκους.
    • Starter Pack: Μοναδικό πακέτο software & υπηρεσιών στην τιμή των 99 ευρώ.
    • Υποστήριξη από Microsoft Certified Experts.
    • Δωρεάν πρόσβαση σε ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα AI, σε συνεργασία με τους 100mentors, για διαδικτυακά μαθήματα ΑΙ, αλλά και επιπλέον πρόγραμμα mentoring σε κάποιους από τους συμμετέχοντες.
    • Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος, η Κωτσόβολος θα προσφέρει, σε συνεργασία με την The Tipping Point, σε 10 σχολεία παραμεθόριων περιοχών, δωρεάν ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη.

    Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία σε Τάξη» και προωθώντας την ενδυνάμωση των ανθρώπων, πάνω από 100 τεχνικοί της Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα, εκπαιδεύτηκαν και έλαβαν πιστοποίηση από τη Microsoft στη χρήση του Copilot, του εργαλείου ΑΙ που ενσωματώνεται σε εφαρμογές της Microsoft. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι της Κωτσόβολος έχουν εμβαθύνει τις γνώσεις τους και είναι σε θέση να καθοδηγήσουν ακόμα καλύτερα όσους επιλέξουν την αναβάθμιση του εξοπλισμού τους, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και βελτιώνοντας την εργασία τους ως χρήστες.

    Πρόγραμμα «Καλύτερο Σπίτι»

    Το πρόγραμμα «Καλύτερο Σπίτι» απευθύνεται τόσο σε όσους επιθυμούν να εξοπλίσουν ή να ανανεώσουν τον χώρο τους με τις καλύτερες προτάσεις τεχνολογίας και με ένα μοναδικό πακέτο υπηρεσιών, όσο και στους φοιτητές που κάνουν το νέο τους ξεκίνημα! Έτσι, η Κωτσόβολος προσφέρει το ιδανικό πακέτο για τη νέα σεζόν, το οποίο περιλαμβάνει:

    • Δωροεπιταγές έως 20% της αξίας των αγορών.
    • Δώρο έως και ΌΛΟΥΣ τους τόκους.
    • Μοναδικό πακέτο υπηρεσιών.
    • Εξατομικευμένες συμβουλές ακόμα και με ραντεβού σε κάποιο κατάστημα Κωτσόβολος, στο σπίτι ή και διαδικτυακά, καλώντας στο 210 28 99 999.
    • Παράδοση την ημέρα, την ώρα και στο μέρος που επιθυμεί ο καταναλωτής.

    Για ακόμη μία φορά, η Κωτσόβολος χρησιμοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας και βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων ψάχνουν για το νέο τους ξεκίνημα τις καλύτερες δυνατές λύσεις, για μία Καλύτερη Ζωή.

    Περισσότερα για το πρόγραμμα «Τεχνολογία σε Τάξη» εδώ: https://bit.ly/4e7tmps και για το πρόγραμμα «Καλύτερο Σπίτι» εδώ: https://bit.ly/3Tj3U8O.

    Εδώ – https://bit.ly/4cOP3tu – η καμπάνια «Τα βρήκατε στον Κωτσόβολο» αφιερωμένη στο πρόγραμμα «Τεχνολογία σε Τάξη».

    Διαβάστε επίσης:

    Εθνική Τράπεζα: Επιπλέον προνόμια και νέες υπηρεσίες για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2023»

    J.P. Morgan για ΟΠΑΠ: Υγιές το β’ τρίμηνο – Το βλέμμα στα μερίσματα

    Public: Προωθούν τη φιλαναγνωσία και υποδέχονται τους δικαιούχους voucher της Δ.ΥΠ.Α για την αγορά βιβλίων



    ΣΧΟΛΙΑ