Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Κλουκίνας – Λάππας: Στην Intracom το 60% της Wonder Nest – Το 40% στη Βιολέττα Λάππα

Η CEO της Ι.Κλουκίνας - Ι. Λάππας, Βιολέττα Λάππα

Η CEO της Ι.Κλουκίνας - Ι. Λάππας, Βιολέττα Λάππα

Την πρόθεση της να προχωρήσει σε πώληση του 100% της θυγατρικής Wonder Nest στην Intracom Holdings και τη Βιολέττα Λάππα ανακοίνωσε στο χρηματιστήριο η Κλουκίνας Λάππας, έναντι συνολικού τιμήματος 5 εκατ. ευρώ. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία (βλέπε ανακοίνωση στη δεξιά στήλη “Συνοδευτικό Υλικό”), ως μοναδική μέτοχος της Wonder Nest στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων και όπως έχει ήδη ανακοινώσει στις 06.02.2023 και 12.05.2023, διεξήγαγε διαπραγματεύσεις αφενός μεν την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «INTRACOM HOLDINGS» αφετέρου δε με την κ. Βιολέττα Λάππα του Ιωάννη και της Κλεοπάτρας (η «ΒΛ»), με σκοπό την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της Wonder Nest στους ανωτέρω.

 Ειδικότερα, πρόθεση της Εταιρείας είναι να πωληθούν και μεταβιβαστούν:

– στην Intracom, τρία εκατομμύρια εξακόσιες εβδομήντα χιλιάδες επτακόσιες δεκαεννέα (3.670.719) μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 60% του κεφαλαίου της Wonder Nest, και

– στην ΒΛ, δύο εκατομμύρια τετρακόσιες σαράντα επτά χιλιάδες εκατόν σαράντα έξι (2.447.146) μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% του κεφαλαίου της Wonder Nest.

Το συνολικό τίμημα για την Πώληση κατά τα ανωτέρω ανέρχεται σε €5.000.000, ήτοι σε €0,82 ανά μετοχή, και συγκεκριμένα σε €3.000.000 για την πώληση και μεταβίβαση των μετοχών που αντιστοιχούν σε 60% του κεφαλαίου της Wonder Nest στην Intracom και σε €2.000.000 για την πώληση και μεταβίβαση των μετοχών που αντιστοιχούν σε 40% του κεφαλαίου της Wonder Nest στην ΒΛ.

Διαβάστε επίσης

Υπ. Ανάπτυξης: Θετική ένδειξη κάμψης των τιμών η μείωση του πληθωρισμού τροφίμων στο 1%

Orilina Properties: Εισέπραξε προκαταβολή για πώληση ακινήτου έναντι 6,2 εκατ. ευρώ

Στις 24 Ιουλίου τα 60 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις για Daniel και Elias από τον ΕΛΓΑ