Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Κλουκίνας -Λάππας: Πώληση ακινήτου έναντι 6,3 εκατ. ευρώ

Η CEO της Ι.Κλουκίνας - Ι. Λάππας, Βιολέττα Λάππα

Η CEO της Ι.Κλουκίνας - Ι. Λάππας, Βιολέττα Λάππα

Η Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας ανακοινώνει την πώληση ακινήτου ιδιοκτησίας της (οικοπέδου επιφάνειας 1.240,17 τ.μ. μετά του επ’ αυτού υφισταμένου πολυωρόφου κτιρίου, συνολικής επιφάνειας 3.230,75 τ.μ.) κείμενου στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου Αττικής επί της οδού Ομήρου αρ. 2 και Τεώ, έναντι συνολικού τιμήματος € 6.300.000.

Το συμβολαιογραφικό έγγραφο της πώλησης και μεταβίβασης του ως άνω ακινήτου υπεγράφη την Παρασκευή, 30.8.2024, με αγοραστή το ν.π.δ.δ. με την επωνυμία «Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο», σε εκτέλεση της ανάδειξης της Εταιρείας ως Μειοδότριας σχετικού Δημόσιου Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού, τον οποίο προκήρυξε ο ως άνω αγοραστής, δυνάμει της από 26.5.2023 και με αριθμό 2/2023 Διακήρυξης.

H εν λόγω πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Εταιρείας για επωφελή διαχείριση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της, με στόχο τη βελτιστοποίηση της σύνθεσης του και την κατοχύρωση σημαντικών υπεραξιών για τους μετόχους της.

Διαβάστε επίσης:

Πιερρακάκης: Αποφεύγοντας τη χρήση κινητών στο σχολείο σε ευρωπαϊκές χώρες βελτιώθηκε η απόδοση των μαθητών

Χάτζα Λαχμπίμπ: ΥΠΕΞ του Βελγίου και πρώην δημοσιογράφος η υποψήφια επίτροπος της χώρας

Άκης Σκέρτσος: «Πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια, πρέπει να συνεχίσουμε»