Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Κλείνει το ιστορικό ζαχαροπλαστείο «Τερκενλής» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το ζαχαροπλαστείο Τερκενλής

Ενα από τα πλέον ιστορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, από το οποίο αγόρασαν χιλιάδες πολίτες τσουρέκια και γλυκά, ο Τερκενλής στην οδό Μητροπόλεως, βάζει λουκέτο έπειτα από 25 χρόνια λειτουργίας.

Η ομάδα του γνωστού ζαχαροπλαστείου «Τερκενλής – Μητροπόλεως» σε ανάρτησή της λέει αντίο αλλά τονίζει ότι σύντομα θα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μια νέα πρόταση.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Αγαπητοί πελάτες, με ανάμεικτα συναισθήματα σας ανακοινώνουμε ότι έπειτα από 25 χρόνια πορείας και αφοσίωσης, το κατάστημά μας κλείνει τις πόρτες του.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη για την πολυετή αφοσίωση και υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Η εμπιστοσύνη σας, μας ενέπνευσε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο καθιστώντας το κατάστημά μας, αγαπημένο προορισμό και σημείο αναφοράς στην πόλη.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τις καθημερινές και ιδιαίτερες στιγμές σας. Ήταν προνόμιο μας να αποτελέσουμε μέρος της ζωής σας και να δημιουργήσουμε μαζί τόσο όμορφες αναμνήσεις.

Σύντομα κοντά σας, με νέα πρόταση στο κέντρο της πόλης!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα «Τερκενλής – Μητροπόλεως»