• Business

    Καμαρινάκης: Σημαντικό έργο για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των εμπορικών φορτίων, ο νέος αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα-Οινόφυτα

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ, κ. Απόστολος Καμαρινάκης

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ, κ. Απόστολος Καμαρινάκης


    «Η πρότυπη πρόταση για την χάραξη του νέου οδικού άξονα αποτελεί ένα σημαντικό έργο για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των εμπορικών φορτίων από τον λιμένα Ελευσίνας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνος, Απόστολος Καμαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει σχετική αναφορά του υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου στο 1ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ, για νέο οδικό άξονα Ελευσίνας-Οινοφύτων προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κορεσμένη λεωφόρος Κηφισού.

    Ο κ. Καμαρινάκης τόνισε ότι μέσω του νέου αυτοκινητόδρομου, τα φορτία από τον λιμένα Ελευσίνας θα διακινούνται γρηγορότερα προς την Β. Ελλάδα, θα ανακουφιστεί η κυκλοφορία από τα βαρέα οχήματα στο Θριάσιο πεδίο και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, ενώ θα αποσυμφορηθεί και ο Κηφισός από τα φορτηγά.

    Πρόσθεσε επίσης, ότι όσον αφορά τον εμπορικό λιμένα Ελευσίνας, απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματικότερη εμπορευματική κίνηση και προς ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας, είναι η σύνδεση των λιμενικών υποδομών με το τρένο και το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Νάξος: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Σαγκρί

    Ιταλία: Εξήντα τέσσερις αγνοούμενοι από ναυάγιο στα ανοικτά της Καλαβρίας

    Παραβίαση καταναλωτικής νομοθεσίας: Πώς υποβάλλονται αναφορές – καταγγελίες στη Γ.Γ. Εμπορίου



    ΣΧΟΛΙΑ