• Business

    Καλημέρα! Αυτές είναι οι 5 ειδήσεις της ημέρας που πρέπει να γνωρίζετε πριν τον πρωϊνό καφέ!


    Καλημέρα! Αυτές είναι οι  5 ειδήσεις της ημέρας που πρέπει να γνωρίζετε πριν τον πρωϊνό καφέ!

    -Tη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση για το λουκέτο του Athens Ledra, του υπουργείου, της εταιρείας και των εργαζομένων. Οι 150 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από το Μάρτιο.

    Ενώ το ΥΠΟΙΚ ετοιμάζεται για μαζικές κατασχέσεις σε βάρος οφειλετών, αρχίζει να στέλνει ειδοποιητήρια και σε οφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη από μόλις 30 ευρώ. Ήδη έχουν σταλεί 50.000 ειδοποιητήρια

    -”Είμαστε έτοιμοι για εκταμίευση της δόσης. Πιθανότατα έως την άλλη Δευτέρα 13 Ιουνίου”, υποστήριξε ανώτατη κυβερνητική πηγή. Τα δάνεια με εγγύηση δημοσίου, τελευταίο αγκάθι. Ανοικτό ενδεχόμενο για νέα τηλεδιάσκεψη με τους δανειστές. Εως αύριο οι τροπολογίες στη Βουλή.

    -Η συζήτηση για το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο θα αρχίσει την Παρασκευή στην αρμόδια επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, καθώς την Τρίτη το υπουργείο Οικονομίας έστειλε το σ/ν στη κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής.
    Ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, και ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόης Λαμπριανίδης θα το παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου σήμερα Πέμπτη 2/6/2016.

    -Το πρόγραμμα της ΝΔ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού-μεταναστευτικού θα παρουσιάσει, σήμερα, στη Σάμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Χθες, αιφνιδιαστικά, επισκέφθηκε το Ελληνικό.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ