Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

JYSK: Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων στην ελληνική αγορά

Τρία καταστήματα JYSK ανοίγουν την Πέμπτη 25 Ιουλίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Μεσολόγγι.

Η JYSK διαθέτει πλέον 62 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στην ελληνική αγορά.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με τα τρία νέα της καταστήματα σε Εύοσμο, Ηράκλειο και Μεσολόγγι αριθμεί πλέον 62 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας.

Παράλληλα λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ η JYSK διαθέτει και εξειδικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.
Το πλάνο ανάπτυξης της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο, προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

To κατάστημα στον Εύοσμο θα είναι το τρίτο κατάστημα JYSK στη Θεσσαλονίκη ενώ με το νέο κατάστημα στο Ηράκλειο η JYSK φτάνει τα δύο στην πόλη και τα πέντε συνολικά στο νησί, με τα τρία από αυτά να έχουν ανοίξει φέτος το καλοκαίρι. Παράλληλα, με το νέο της κατάστημα στο Μεσολόγγι η JYSK φτάνει τα δύο καταστήματα στην Αιτωλοακαρνανία στην οποία έχει παρουσία εδώ και αρκετά χρόνια στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης

Axia για Metlen: Στα 48,6 ευρώ η τιμή στόχος, προβλέπουμε EBITDA 5,9% υψηλότερα από πέρυσι

Warren Buffett (Berkshire): Πούλησε μετοχές της Bank of America αξίας $1,5 δισ.

AVE: Από 24 Ιουλίου στο Χρηματιστήριο οι 2,36 εκατ. μετοχές της ΑΜΚ των 5,9 εκατ. ευρώ