• Business

    Jumbo: Για συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία το σχόλιο Βακάκη περί «μοντέλου αυτασφάλισης»

    Απόστολος Βακάκης, επικεφαλής Jumbo

    Απόστολος Βακάκης, επικεφαλής Jumbo


    Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη συζήτηση που πυροδότησε η πρόσφατη δήλωση του προέδρου του Ομίλου Jumbo Απόστολου Βακάκη ότι εάν χρειαστεί θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στο μοντέλο της αυτασφάλισης για τη θωράκιση των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ομίλου.

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη εταιρεία, η δήλωση του κ. Βακάκη είχε “στόχο” συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία η οποία αναίτια απαίτησε διψήφια αύξηση των ασφαλίστρων.

    Προσθέτει δε, ότι δεν αφορούσε το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τον Όμιλο, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καταστροφική ζημιά που προκάλεσε η καταιγίδα Ντάνιελ.

    Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή της η εισηγμένη αναφέρει:

    “Αδικαιολόγητα μεγάλο δημοσιογραφικό θόρυβο, προκάλεσε η δήλωση του Προέδρου του Ομίλου JUMBO Aπόστολου Βακάκη -κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης των μετόχων- αναφορικά με το ενδεχόμενο υιοθέτησης “ενός μοντέλου αυτασφάλισης” για την προστασία των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου.

    Η διοίκηση του Ομίλου διευκρινίζει, ότι αναφέρθηκε σε πολύ συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία η οποία -με αφορμή τα πρόσφατα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα- θεώρησε σωστό να απαιτήσει, αναίτια διψήφια αύξηση των ασφαλίστρων.

    Η τοποθέτηση στην Γενική Συνέλευση των μετόχων, αναφορικά με την ανανέωση των ασφαλιστηρίων, δεν αφορούσε προφανώς το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τον Όμιλο JUMBO, οι οποίες όπως έχει ήδη αναφερθεί σε επίσημο Δελτίο Τύπου, ανταποκρίθηκαν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καταστροφική ζημιά Ντάνιελ”.

    Διαβάστε επίσης

    Καρέλιας: Μέρισμα €11,78/μετοχή για την οικονομική χρήση του 2023

    Ιουλία Τσέτη: Ζητάει ψηφιακή ψήφο για το προεδρείο του ΣΕΒ

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Γιατί αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος του ΣΕΒ



    ΣΧΟΛΙΑ