• Business

    ISOMAT: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στην Big 5 Construct South Africa

    • NewsRoom


    Στην έκθεση συμμετείχαν 200+ εκθέτες από 25+ χώρες – Πάνω από 8.500 επαγγελματίες επισκέφθηκαν τη διοργάνωση.

    Στο πλαίσιο της δυναμικής της στρατηγικής εξωστρέφειας, η ISOMAT συμμετείχε γι’ άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία στην Big 5 Construct South Africa, μία από τις δημοφιλέστερες διεθνείς εκθέσεις των κατασκευών, η οποία έλαβε χώρα στις 4 με 6 Ιουνίου, στο Gallagher Convention Centre του Γιοχάνεσμπουργκ.

    Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της ISOMAT βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο stand της εταιρείας, συστήνοντας σε όλους τους επισκέπτες της διοργάνωσης τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT, με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως και με αξιοπιστία στις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών.

    Οι βιώσιμες ποιοτικές λύσεις, η ανάδειξη καινοτόμων υλικών και ο ρόλος της αρχιτεκτονικής στη διαμόρφωση φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο κτιρίων, ήταν, μεταξύ άλλων, τα κύρια θέματα συζήτησης των επαγγελματιών.

    Στιγμιότυπα απο την έκθεση
    Στιγμιότυπα απο την έκθεση

    Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως είναι τα συστήματα στεγανοποίησης από πολυουρεθάνη ή πολυουρία, τα συστήματα κόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων & φυσικών λίθων, αλλά και των βιομηχανικών δαπέδων σε χώρους υψηλών απαιτήσεων.

    Επιπλέον, τις εντυπώσεις κέρδισαν οι αρχιτεκτονικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT, όπως τα διακοσμητικά μονολιθικά δάπεδα και τα συστήματα για πισίνες με όψη παραλίας (Beach-entry Pool).

    Ακολουθώντας διαχρονικά μια εξωστρεφή στρατηγική, ως κομμάτι ιδιαίτερης βαρύτητας για την αναπτυξιακή της πορεία, η ISOMAT ολοκληρώνει το α’ εξάμηνο του έτους με μία ακόμα δυναμική συμμετοχή σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών, με το πρόγραμμά της να αναμένεται εξίσου πλούσιο και ενδιαφέρον για το β’ εξάμηνο.

    Στιγμιότυπα απο την έκθεση
    Στιγμιότυπα απο την έκθεση

    Διαβάστε επίσης:

    ManpowerGroup: Κλίμα προσλήψεων στην Ελλάδα από τον Ιούνιο- Η Πληροφορική ο πιο ανταγωνιστικός κλάδος

    Elon Musk: Γιατί απειλεί να απαγορεύσει τα iPhone στις εταιρείες του

    Dimand: Oμολογιακό δάνειο 28 εκατ. για την ανάπτυξη του ακινήτου που στέγαζε το MINION



    ΣΧΟΛΙΑ