• Business

    ISOMAT: «Υιοθετεί» μια οικογένεια σε ανάγκη, σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ISOMAT, Θάνος Τζιρίτης

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ISOMAT, Θάνος Τζιρίτης


    Η ISOMAT, στο πλαίσιο της κουλτούρας προσφοράς και αλληλεγγύης και του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «ISOMAT από καρδιάς», στηρίζει το αξιόλογο έργο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής (ΔΚΑΑ) και «υιοθετεί» μια οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη, μέσα από την πρωτοβουλία «Προσφέρω στην Οικογένεια», καλύπτοντας για έναν χρόνο τα έξοδα των μελών της για τα βασικά είδη του σούπερ μάρκετ.

    Το πρόγραμμα «Προσφέρω στην Οικογένεια» του ΔΚΑΑ δημιουργήθηκε τοποθετώντας σε προτεραιότητα τον «πυρήνα» της κάθε κοινωνίας, την οικογένεια, και επιδιώκοντας να συμβάλει σε μία καθημερινότητα πιο αισιόδοξη για οικογένειες της χώρας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

    Μέσω του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή πολίτη που το επιθυμεί να «υιοθετήσει» μία οικογένεια σε ανάγκη, καλύπτοντας τα έξοδα για τις καθημερινές της ανάγκες, σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, μέχρι και για την εκπαίδευση των παιδιών της για έναν χρόνο.

    Ήδη αρκετές επιχειρήσεις έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, αναδεικνύοντας τη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για τη συμβολή στην κοινωνική ευημερία.

    Η ISOMAT, προσθέτει στη μακρά αλυσίδα δράσεων προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης τη συγκεκριμένη ενέργεια, κάνοντας για άλλη μια φορά πράξη την ευαισθητοποίησή της απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

    Διαβάστε επίσης:

    Λασκαρίνα και Νένη Καρασταμάτη: Δωρεά στην Άνδρο στη μνήμη των γονέων τους Γιάννη και Ερατώς

    Σωτηράκου Τριάντη: Μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης η Q&R – Εγκρίθηκε το ΚΟΔ των €19,1 εκατ.

    ΕΛΕΤΑΕΝ: Επενδύσεις 110 εκατ. στην αιολική ενέργεια κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024



    ΣΧΟΛΙΑ