Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

iPhone 16: Οι προ-παραγγελίες για τη νέα σειρά της Apple ξεκίνησαν στα Public!

Τα Public, ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας, φέρνουν την πολυαναμενόμενη νέα γενιά iPhone 16, η οποία είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία, από σήμερα έως και τις 20 Σεπτεμβρίου!

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, με απίστευτα χαρακτηριστικά που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης.

Όλα τα νέα μοντέλα της σειράς έχουν εκπληκτικό μοντέρνο σχεδιασμό από τιτάνιο, ο οποίος συνδυάζει ανθεκτικότητα και υψηλή αισθητική και έρχονται σε 7 χρώματα: γκρι, λευκό, μαύρο, μπεζ, μπλε, πετρόλ και ροζ. Επιπλέον, η  ακόμα μεγαλύτερη οθόνη Super Retina XDR, έως και 6,9 ίντσες, με τεχνολογία Ceramic Shield τα καθιστά 2 φορές πιο ανθεκτικά από οποιοδήποτε άλλο smartphone, ενώ παράλληλα παραμένουν ελαφριά και εύκολα στη χρήση.

Τα μοντέλα Pro και Pro Max ενισχύονται με τον επεξεργαστή Α18, ο οποίος παρέχει τη μεγαλύτερη απόδοση και αυτονομία σε σχέση με όλες τις προηγούμενες συσκευές, χάρη στους 6 επεξεργαστικούς πυρήνες, στους 6 πυρήνες GPU, και στο 16-πύρηνο NPU.

Η νέα σειρά iPhone 16 αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την αξεπέραστη φωτογραφική εμπειρία Apple, μέσα από το πιο εξελιγμένο σύστημα κάμερας που έχει υπάρξει ποτέ σε iPhone. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα για επαγγελματικές λήψεις, με ανάλυση που φτάνει μέχρι και τα 48MP και καταγραφή βίντεο σε κρυστάλλινο 4k!

Το σύστημα ενισχύεται από τον φακό “tetraprism”, ο οποίος επιτρέπει ζουμ έως και 5 φορές με απίστευτη ευκρίνεια, ακόμα και στο μικρότερο μοντέλο Pro. Επιπλέον, με τη λειτουργία «Έλεγχος Κάμερας» οι χρήστες μπορούν να τραβούν φωτογραφίες με τα χαρακτηριστικά που εκείνοι επιθυμούν. Ο user-friendly σχεδιασμός όμως δεν σταματάει εδώ: η προσθήκη ενός νέου πλήκτρου, εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο στην κάμερα και σε εργονομική θέση, επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Ως το απόλυτο it-gadget της αγοράς, τα νέα μοντέλα iPhone έχουν σχεδιαστεί με βάση την τεχνολογία AI. Μέσα από το μοναδικό Apple Intelligence, οι χρήστες απολαμβάνουν διευρυμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, όπως για παράδειγμα το Visual Intelligence, το οποίο πραγματοποιεί αναζήτηση στο διαδίκτυο μέσα από μόνο μια φωτογραφία! Πρόκειται για ένα προηγμένο και ασφαλές σύστημα, το οποίο διασφαλίζει τα δεδομένα των χρηστών κατά τη χρήση δυνατοτήτων AI, μέσα από το Private Cloud Compute.

Σημαντική είναι και η αναβάθμιση του συστήματος iOS, καθώς η έκδοση iOS 18 προφέρει μοναδικές λειτουργίες customization, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να διαμορφώσει τη συσκευή σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις!

Οι καινοτόμες λειτουργίες της σειράς εμπλουτίζονται επίσης με  τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχει υπάρξει ποτέ σε iPhone. Τα νέα μοντέλα φτάνουν έως και τις 33 ώρες χρήσης, με φόρτιση μέσω θύρας USB-C ή ακόμα και ασύρματα μέσω MagSafe.

Τα Public προσφέρουν την πιο πλήρη και αναβαθμισμένη εμπειρία Apple τελευταίας γενιάς, με τα νέα μοντέλα wearables Apples Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 και AirPods 4, τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα για προ-παραγγελία μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στα Public. Ειδικότερα, η 10η γενιά Apple Watch ξεχωρίζει για τον λεπτότερο σχεδιασμό και τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει υπάρξει σε Apple Watch.

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει S10 SiP με Neural Engine 4 πυρήνων, υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως η μετάφραση απευθείας στον καρπό. Παράλληλα, βελτιώνει τα χαρακτηριστικά υγείας, όπως η ανίχνευση υπνικής άπνοιας, και προσφέρει αθλητικές δυνατότητες όπως μέτρηση βάθους, θερμοκρασίας νερού και πρόγραμμα παλίρροιας.

Τα παραπάνω αξεπέραστα χαρακτηριστικά διαθέτει και το Apple Watch Ultra 2, το οποίο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους χρήστες με πιο ενεργό lifestyle: είναι πιο ανθεκτικό στο νερό, έως και 100 μέτρα, και εγγυάται σχεδόν διπλάσια διάρκεια ζωής συγκριτικά με άλλα μοντέλα Apple Watch.

Τα AirPods 4 διαθέτουν βελτιωμένο σχεδιασμό για μεγαλύτερη άνεση και μικρότερη θήκη φόρτισης με θύρα USB-C, η οποία προσφέρει μεγάλη αυτονομία έως 30 ώρες. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσουν και σε έκδοση με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC), transparency mode και ασύρματη φόρτιση, διαφοροποιώντας τα από το βασικό μοντέλο.

Κάνοντας την προ-παραγγελία τους στα Public, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν πρώτοι το νέο iPhone 16 που επιθυμούν και να έχουν δωρεάν μεταφορά δεδομένων από την εξειδικευμένη ομάδα της iRepair. Επιπλέον, όσοι επιλέξουν να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή, θα έχουν επιστροφή αξίας με το voucher “Trade and Save”. Τέλος, τα Public κάνουν την απόκτηση όλων των προϊόντων νέας γενιάς Apple πιο εύκολη με το ευέλικτο πρόγραμμα «Τα Πάντα Άτοκα» χωρίς κάρτα.

Και για προ-παραγγελία της νέας γενιάς iPhone, ο απόλυτος προορισμός είναι φυσικά τα Public!

Διαβάστε επίσης:

PwC: Πρόστιμο ρεκόρ $62 εκατ. και «λουκέτο» στις δραστηριότητές της στην Κίνα λόγω… Evergrande

Παναγιώτης Γιγής (πρόεδρος των πλοιάρχων): Αγανακτισμένοι και οργισμένοι οι καπετάνιοι από τις συνεχείς διώξεις

Vodafone: Συνεχίζει δυναμικά το πρόγραμμα επενδύσεων 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα