ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κοινοπραξία των εταιρειών Intracom Telecom και Γρίβας ΑΕ ανέλαβε την εκτέλεση του έργου «Εξειδικευμένες φορητές συσκευές συνδεδεμένες με κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές συνδεδεμένα με διεθνείς Αρχές Δίωξης», με δυνατότητα για έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων, δυνατότητα διακρίβωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων βιομετρικών στοιχείων.
Το έργο ανατέθηκε από το Λιμενικό Σώμα μετά από διεθνή ανοικτό διαγωνισμό και αφορά στην προμήθεια του καινοτόμου συστήματος λογισμικού Command & Control SISC 2 της Intracom Telecom όπου θα παραμετροποιηθεί ειδικά στις απαιτήσεις του Λιμενικού Σώματος.
Τα χαρακτηριστικά του συστήματος SISC 2 προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής αποτελεσμάτων σε κινητές συσκευές που προέρχονται από σύνθετες αναζητήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε βάσεις δεδομένων, εφαρμογές και σε τρίτα συστήματα.
Ο Κώστας Καρδαράς, διευθυντής της διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Λιμενικό Σώμα που εμπιστεύτηκε τις τεχνολογικές λύσεις της ένωσης εταιρειών Intracom Telecom – Γρίβας καθώς επίσης να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στην διαδικασία υποβολής της προσφοράς μας».
Διαβάστε επίσης:
DG COMP: «Πράσινο φως» για το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Alpha Trust – Aνδρομέδα Α.Ε.Ε.Χ: Μέρισμα 0,1999 ευρώ ανά μετοχή
Λιμένας Αλεξανδρούπολης: Εξασφάλιση χρηματοδότησης για το έργο αναβάθμισης των υποδομών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπερταμείο: 4 ενδιαφερόμενοι για τις δραστηριότητες κρουαζιέρας στα λιμάνια Κατάκολου, Πάτρας και Καβάλας
- Bank of Cyprus: Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο η Ειρήνη Ψάλτη
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2025 – Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Πάρος: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων (βίντεο)
