ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ράλι και οι ψίθυροι στην Εθνική, οι 7 συνοδοιπόροι του Κόκκαλη, τι συμβαίνει με την Phosbank, τα βουβάλια του Βακάκη, πού θα δέσουν τα yachts στις Σπέτσες και τα ψώνια του εφοπλιστή Προκοπίου
Η Intracom Holdings, νομικό πρόσωπο συνδεόμενο με τον Σωκράτη Π. Κόκκαλη, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intralot, προχώρησε στην αγορά 150.000 μετοχών αξίας 156.685,52 ευρώ.
Η Intralot με ανακοίνωσή της ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό, ότι η Intracom Holdings, νομικό πρόσωπο συνδεόμενο με τον κ. Σωκράτη Π. Κόκκαλη, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intralot, προέβη στις 15.04.2024 στην αγορά 150.000 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών Intralot, συνολικής αξίας 156.685,52 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
UBS: Αντιμέτωπη με έως και $25 δισ. αύξηση κεφαλαιακών απαιτήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Υιοθετεί το βρετανικό μοντέλο για τις ανακοινώσεις των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων
- Μπέσεντ: Περιμένει να αποκλιμακωθεί η δασμολογική αντιπαράθεση με την Κίνα
- Κάγια Κάλας: Η Ρωσία προσπάθησε «να κερδίσει χρόνο» με την πασχαλινή εκεχειρία
- Β. Κικίλιας: Τα Λιμενικά Ταμεία θα αυξήσουν τα έσοδα τους
