ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπογραφή συνεργασίας τους για τον τομέα των συστημάτων C4Iσε στρατιωτικά οχήματα ανακοίνωσε η Rheinmetall και η Intracom Defense.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, «οι δύο επιχειρήσεις θα συντονίσουν τις δραστηριότητές τους για την από κοινού ανάπτυξη και διάθεση συστημάτων C4I για οχήματα, με σκοπό να ανταποκριθούν στις εγχώριες και τις διεθνείς αγορές.
Οι δύο συνεταίροι αλληλοσυμπληρώνονται στις τεχνολογικές ικανότητες τους με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Ενώ η Rheinmetall Electronics επικεντρώνεται στα συστήματα διοίκησης και ελέγχου μεταξύ οχημάτων και ανωτέρων επιπέδων διοίκησης, η Intracom Defense είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη για την εξειδίκευσή της σε συστήματα επικοινωνιών εντός του οχήματος, οι οποίες διασφαλίζουν την συνεννόηση των πληρωμάτων.
Πιο συγκεκριμένα, αυτή η συνεργασία συνδέει το τακτικό σύστημα Διοίκησης και Ελέγχου TacNet της Rheinmetall, όπως και την εξειδίκευσή της σε Συστήματα Σύγχρονου Στρατιώτη και εφαρμογές C4ISTAR, με το Σύστημα Επικοινωνιών και Πληροφοριών WiSPRevo της Intracom Defense και την μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα των συστημάτων επικοινωνιών για οχήματα.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι εταιρείες θα ενοποιήσουν τις τεχνολογικές, κατασκευαστικές και εμπορικές ικανότητές τους για να προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρησιακά, φιλικές στον χρήστη και ανταγωνιστικές στο κόστος C4I λύσεις για τα στρατιωτικού τύπου οχήματα, κυρίως προς όφελος του πελάτη».
Διαβάστε επίσης
Intracom Defense: Drone και Υβριδικά Συστήματα στην DEFEA 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφη Κουτσουρέλη: Μήνυμα ανατροπής της διοίκησης του ΣΕΠΕ – «Γιώτα Παπαρίδου, φύγε»
- Μαρία και Αννα Αγγελικούση, Λιβανός, Λάτσης, Μαρτίνος, Προκοπίου, Οικονόμου αμφισβητούν αποφάσεις του ΙΜΟ
- «Ρελάνς» της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών
- Γιατί ο Νίκος Δένδιας «στοχεύει» στη Μέση Ανατολή – Τα 14 ταξίδια και η στρατιωτική διπλωματία
